29/08/2021

Αφοί ΚΑΛΕΜΗ O.E.

H μεγαλύτερη γκάμα υψίστης τεχνολογίας ηλεκτρονικών, δορυφορικών και συστημάτων ασφαλείας

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Η εταιρία Αφοί ΚΑΛΕΜΗ O.E. (Kalemisbros Electronics) ιδρύθηκε το 2002 με έδρα το Περιστέρι Αττικής και αντικείμενο το χονδρικό εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών και δορυφορικών προϊόντων. Με άρτια τεχνογνωσία και με πρωταρχικό στόχο την προμήθεια προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, η εταιρία Αφοί ΚΑΛΕΜΗ O.E., κατάφερε...

Η εταιρία Αφοί ΚΑΛΕΜΗ O.E. (Kalemisbros Electronics) ιδρύθηκε το 2002 με έδρα το Περιστέρι Αττικής και αντικείμενο το χονδρικό εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών και δορυφορικών προϊόντων. Με άρτια τεχνογνωσία και με πρωταρχικό στόχο την προμήθεια προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, η εταιρία Αφοί ΚΑΛΕΜΗ O.E., κατάφερε να καινοτομήσει, να διαφοροποιηθεί και να παραμείνει στην αγορά σε υψηλό επίπεδο.

Κοιτώντας με το μάτι του τεχνικού πρώτιστος, η εταιρία Αφοί ΚΑΛΕΜΗ επέλεξε να αντιπροσωπεύσει ξένους οίκους όπως Technomate, Ipbox, Octagon, Marned, Marmitek, Penthouse HD, Ellion, SatLink, Navisystem, Swellpro Drones, καθώς και να δημιουργήσει δικά της Brand, όπως Nemesis, KBS, Apollon, Pandora’s Box και Mars. Με εξειδικευμένους συνεργάτες να βρίσκονται σε κομβικά σημεία, εξυπηρετώντας σχεδόν όλη την Ελλάδα! Ο κύριος στόχος της εταιρίας είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας, με την καλύτερη και άμεση υποστήριξη σε προσιτές τιμές. Ας δούμε μερικά από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία Αφοί ΚΑΛΕΜΗ O.E.

TRI SPECTRUM Nemesis: Η ανάγκη παρακολούθησης μεγάλων χώρων σε στεριά ή θάλασσα και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες είναι πλέον γεγονός. Οι  Tri spectrum κάμερες που θα βρείτε διαθέσιμες στην Kalemis Bros Co, συνδυάζουν θερμικούς και οπτικούς αισθητήρες, προσφέροντας εικόνες υψηλής ευκρίνειας από πολλά χιλιόμετρα μακριά, ακόμα και κάτω από συνθήκες πλήρους σκότους. Ένα από τα σημαντικότερα project που υλοποίησε η εταιρία με απόλυτη επιτυχία, απαιτούσε την παρακολούθηση σκαφών κατά τη διάρκεια της νύχτας μέσα στη θάλασσα. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε επέτρεπε στους χειριστές να ανιχνεύουν σκάφη στα 13Km και ανθρώπους στα 4.8km, με αναγνώριση στα 3.4Km και 1.3km αντίστοιχα. Οι εν λόγω κάμερες έρχονται με οπτικό φακό από 20mm έως 750mm, θερμικό από 31mm -155mm και laser beam, καθώς και με ειδική βάση για τοποθέτηση σε ειδικό όχημα.

MARS systems: Στη μεγάλη γκάμα CCTV θα βρείτε διαθέσιμες Dome, Bullet , 4in1 , IP, PoE και WIFI κάμερες στα 2MP και 5MP (WDR/starlight), καθώς και δικτυακά καταγραφικά και XVR με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης. Επίσης αυτόνομες κάμερες με ηλιακό Panel WiFi ,είτε με 4G και κάμερες με ενσωματωμένη μπαταρία διάρκειας χρήσης έως και 6 μήνες όλες με δυνατότητα παρακολούθησης απομακρυσμένα.

Navisystem: Η εταιρία Αφοί ΚΑΛΕΜΗ O.E., αντιπροσωπεύει την Ιταλική Navisystem σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εταιρία προσφέρει τεχνική υποστήριξη σε πολλά κεντρικά λιμάνια της Ελλάδας, ενώ διανέμει και ανταλλακτικά σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Η Ιταλική Navisystem διαθέτει όλα τα ISO και τις προδιαγραφές για εγκατάσταση, από ένα απλό Yacht έως φρεγάτες του Ελληνικού στρατού. Αυτή τη στιγμή πολλά από τα Ελληνικά πολεμικά πλοία έχουν την κεραία της εταιρίας (φρεγάτες, ναρκαλιευτικά, ωκεανογραφικά, εφοδιασμού κλπ).

Solar 4G System: Η ανάγκη παρακολούθησης σε μέρη όπου η σύνδεση internet και η παροχή ρεύματος δεν είναι εφικτή ολοένα και μεγαλώνει. Από το 2015 η εταιρία διαθέτει Motorised και PTZ κάμερες με ηλιακό Panel και εφεδρική μπαταρία για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες. Το σύστημα αυτό μπορεί να λειτουργήσει με συννεφιά και χωρίς καθόλου ήλιο ακόμα και έως 4 μέρες. Διαθέτει, ενσωματωμένο 4G module συμβατό με όλους τους παρόχους κινητής, ενσωματωμένη κάρτα μνήμης και εφαρμογή για το κινητό τηλέφωνο. 

INFO
  • Αφοί ΚΑΛΕΜΗ O.E.
  • Σωκράτους 11, Περιστέρι
  • τηλ: 210-5773301
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.kalemisbros.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.