Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 | 13:11

Η SoftOne στα κορυφαία brands της ελληνικής αγοράς

Το βραβείο “Corporate Superbrand” απέσπασε η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, αναδεικνυόμενη μεταξύ των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, δίπλα σε πολυεθνικούς κολοσσούς.

Το βραβείο Corporate Superbrand” απέσπασε η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, αναδεικνυόμενη μεταξύ των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, δίπλα σε πολυεθνικούς κολοσσούς.

Η νέα σημαντική διάκριση της SoftOne έλαβε χώρα κατά την τελετή απονομής των βραβείων Superbrands GREECE 2018-2019 που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου.

Το βραβείο για τη SoftOne παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Αντώνης Καραντώνης, δηλώνοντας σχετικά: «Αποτελεί μέγιστη τιμή για εμάς η διάκριση σε ένα θεσμό διεθνούς κύρους και απήχησης όπως είναι τα Superbrands. Πρόκειται αναμφίβολα για μία βράβευση που πιστοποιεί την αναγνωρισιμότητα και την ηγετική θέση της SoftOne στην αγορά, καθώς επίσης τη συνέπεια και την ευθύνη της απέναντι στις ελληνικές επιχειρήσεις. Παράλληλα, κάνει ακόμα πιο ισχυρή τη δέσμευση της εταιρείας μας για τη συστηματική παροχή business λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας με κεντρικό άξονα την καινοτομία.”

Ο διαγωνισμός Superbrands GREECE,  ο οποίος διεξήχθη για 6η φορά στην Ελλάδα, εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, έχοντας στόχο να αναδείξει, να επιβραβεύσει και να ενισχύσει τα κορυφαία -ανά κλάδο- brands που δραστηριοποιούνται στην ελληνική οικονομία. Η ανάδειξη των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών της αγοράς προκύπτει συνδυαστικά, βάσει αξιολόγησης από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων και διενέργειας δημοσκόπησης της κοινής γνώμης από την εταιρεία ερευνών MARC.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.