Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 | 11:13

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στους BUSINESS LEADERS IN GREECE του 2018 της ICAP

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των BUSINESS LEADERS IN GREECE

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των BUSINESS LEADERS IN GREECE, ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες της  ελληνικής οικονομίας για το έτος 2018. Η επιχειρηματική έκδοση «BUSINESS LEADEDS IN GREECE”, η κορωνίδα των Leading Editions της ICAP, αποτελεί σημείο αναφοράς για τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν.

     Η κατάταξη των πιο κερδοφόρων επιχειρήσεων και ομίλων έγινε με βάση τα κέρδη EBITDA (Earnings Before Interest, Tax, Depreciation and Amortization), που απεικονίζουν τα κέρδη της επιχείρησης  από λειτουργικές δραστηριότητες, πριν την επίδραση των χρηματοοικονομικών και έκτακτων εσόδων – εξόδων, καθώς και των αποσβέσεων επί των παγίων στοιχείων. Η συμμετοχή των 500 επιχειρήσεων της κατάταξης στα συνολικά μεγέθη των ελληνικών επιχειρήσεων το 2018 είναι εντυπωσιακή. Οι επιχειρήσεις αυτές εμφάνισαν σημαντική βελτίωση στα οικονομικά αποτελέσματά τους το 2018 σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ιδρύθηκε το 1979 και εδώ και 40 χρόνια εξάγει τα καινοτόμα προϊόντα της σε περισσότερες από 72 χώρες. Σήμερα απασχολεί 201 εργαζόμενους στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Μεθώνη Πιερίας και στο Υποκατάστημά της στην Αθήνα. Έχοντας διανύσει μία διαχρονική πορεία ανάπτυξης, η εταιρεία  συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του κλάδου της, με εμπειρία και πελατοκεντρικό χαρακτήρα. Με ήθος επαγγελματισμό και υπευθυνότητα η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. προχωρά σταθερά στην εκπλήρωση του οράματός της, δηλαδή να συνεχίσει να παράγει και να εξάγει αξιόπιστα προϊόντα, που θα δίνουν λύσεις στις ζητήσεις του αγοραστικού κοινού και θέτοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για την επόμενη χρονιά.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.