Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 | 11:33

Η Bosch στην 28η Αgrotica

Παρουσίαση λύσεων στον τομέα της ψηφιακής γεωργίας

Η Bosch, κατέχοντας υψηλή τεχνογνωσία στο ΙοΤ, συμμετέχει μέσω της θυγατρικής του Ομίλου της, Deepfield Connect στην 28η Agrotica. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση του αγροτικού κλάδου, η οποία..

Η Bosch, κατέχοντας υψηλή τεχνογνωσία στο ΙοΤ, συμμετέχει μέσω της θυγατρικής του Ομίλου της, Deepfield Connect στην 28η Agrotica. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση του αγροτικού κλάδου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των αγροτών από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ν.Α. Ευρώπη. Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Βοsch θα παρουσιάσει τα έξυπνα συστήματα παρακολούθησης καλλιεργειών Field Monitoring, σπαραγγιών Asparagus Monitoring και ελέγχου γάλακτος Milk Monitoring που αναπτύσσει για την διασφάλιση της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων και τη βελτίωση της παραγωγής.

Τα συστήματα Field Monitoring και Asparagus Monitoring, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αισθητήρων θερμοκρασίας, υγρασίας αέρα και υγρασίας εδάφους, δίνουν την δυνατότητα στον αγρότη να λαμβάνει δεδομένα που αφορούν την καλλιέργειά του ανά πάσα στιγμή στο κινητό του ώστε να μπορεί να πάρει προληπτικά μέτρα και να μειώσει το ενδεχόμενο απωλειών.

Το σύστημα Milk Monitoring απευθύνεται στους γαλακτοπαραγωγούς. Πρόκειται για ένα σύστημα αισθητήρων , που τοποθετείται στις δεξαμενές αποθήκευσης γάλακτος (παγολεκάνες) και μετρά συνεχώς την θερμοκρασία του γάλακτος καθώς πραγματοποιούνται διάφορες διαδικασίες, όπως ανάδευση, καθαρισμός και ψύξη, ενημερώνοντας παράλληλα τους παραγωγούς και την γαλακτοβιομηχανία. Κατ’ αυτό τον τρόπο σε περίπτωση μεταβολής της επιθυμητής θερμοκρασίας του γάλακτος, οι παραγωγοί μπορούν να δράσουν έγκαιρα προτού αυτό ξινίσει.

Το περίπτερο της Bosch θα βρίσκεται στο κτήριο 2, στον όροφο, στην θέση 33.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.