17/02/2021

Η ULTINOUS λανσάρει το U-alarm!

Η Ultinous, ένας εκ των κορυφαίων προμηθευτών σε λογισμικά ανάλυσης βίντεο που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Ultinous U-alarm, μια νέα ολοκληρωμένη λύση για την ειδοποίηση/ανίχνευση εισβολής και τη διαχείριση πλήθους σε πραγματικό χρόνο! Βασισμένο στην πλατφόρμα Ultinous Video Analytics (UVAP) της εταιρίας, το U-alarm έρχεται να μειώσει τους ψευδείς συναγερμούς, προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλή ακρίβεια. Επιτρέπει στους διαχειριστές του συστήματος να επικεντρωθούν σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, εξαλείφοντας τα ποσοστά ψευδών συναγερμών.

Η Ultinous, ένας εκ των κορυφαίων προμηθευτών σε λογισμικά ανάλυσης βίντεο που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Ultinous U-alarm, μια νέα ολοκληρωμένη λύση για την ειδοποίηση/ανίχνευση εισβολής και τη διαχείριση πλήθους σε πραγματικό χρόνο!

Βασισμένο στην πλατφόρμα Ultinous Video Analytics (UVAP) της εταιρίας, το U-alarm έρχεται να μειώσει τους ψευδείς συναγερμούς, προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλή ακρίβεια. Επιτρέπει στους διαχειριστές του συστήματος να επικεντρωθούν σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, εξαλείφοντας τα ποσοστά ψευδών συναγερμών.

Υποστηριζόμενο από το Nvidia ® Jetson TM, το U-alarm επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιήσει τους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης στην υπάρχουσα CCTV υποδομή ενός επιτηρούμενου χώρου. Το U-alarm είναι επεκτάσιμο και αναπτύσσεται πάντα με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Λειτουργεί και αυτόνομα, προσφέροντας καταγραφή συμβάντων και την αναπαραγωγή σε πραγματικό χρόνο, ένα πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση χρηστών και άλλων παραμέτρων, ενώ είναι συμβατό και με το Milestone Xprotect ®. Μπορεί να συνεργαστεί και με προϊόντα άλλων κατασκευαστών και είναι ιδανικό για πληθώρα εγκαταστάσεων όπως το λιανικό εμπόριο, τα logistics, ακόμα και τις έξυπνες πόλεις.

Η Ultinous Ιδρύθηκε το 2014 και εδρεύει στη Βουδαπέστη. Εξειδικεύεται στην ανίχνευση, την αναγνώριση και την ταυτοποίηση ανθρώπων!  Η πλατφόρμα της, το UVAP (Ultinous Video Analytics Platform), αποτελείται από ένα σύνολο υπηρεσιών λογισμικού και άλλων πρωτοποριακών εργαλείων που επιτρέπουν στο τελικό χρήστη να δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο σύστημα ασφαλείας για εμπορικές και μη εγκαταστάσεις.

Κατηγορία Security News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.