Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 | 11:26

Star Blade

Ο φακός εργασίας Star Blade από την NightSearcher είναι ένα επαναφορτιζόμενο φωτιστικό LED με έξυπνο σχεδιασμό για επιθεώρηση και φωτισμό δυσπρόσιτων σημείων. Διαθέτει λυχνία LED έντασης φωτισμού 300 Lumens εξαιρετικής απόδοσης λευκού φωτός, με σχεδιασμό λεπτής λεπίδας με δυνατότητα περιστροφής 180°.

Ο φακός εργασίας Star Blade από την NightSearcher είναι ένα επαναφορτιζόμενο φωτιστικό LED με έξυπνο σχεδιασμό για επιθεώρηση και φωτισμό δυσπρόσιτων σημείων. Διαθέτει λυχνία LED έντασης φωτισμού 300 Lumens εξαιρετικής απόδοσης λευκού φωτός, με σχεδιασμό λεπτής λεπίδας με δυνατότητα περιστροφής 180°. Ενσωματώνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (3.7V 2200mAh) με διάρκεια έως 3 ώρες, και θύρα φόρτισης Micro USB με ένδειξη φόρτισης. Παρέχεται με τροφοδοτικό 220VAC, φορτιστή οχήματος DC και καλώδιο Micro USB. Είναι κατασκευασμένο από πολυκαρβονικό και ABS πλαστικό με μαγνητική βάση και ενσωματωμένο γάντζο για χρήση χωρίς χέρια. Διαστάσεις (ΠxΥxΒ): 42x338x6mm.

Rakson, τηλ.: 210-9404000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 99

Τεύχος 99

22-01-2020

Security Report, Τεύχος 99

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Οι κορυφαίες anti-drone τεχνολογίες του σήμερα! Τα drones, αποτελούν τον τελευταίο καιρό ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης. Οι εν λόγω ιπτάμενες συσκευές χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε διάφορους τομείς όπως το στρατό, τη γεωργία, την ενέργεια, την ασφάλεια, ακόμα και για τη μεταφορά πακέτων, ωστόσο μπορούν να αποτελέσουν απειλή αν δεν χρησιμοποιηθούν με τη δέουσα προσοχή… Αυτό έχει οδηγήσει στην εξέλιξη των anti-drone, τα οποία μπορεί να απ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.