19/06/2018

Συνέντευξη με τον κο Τσιφλίδη Σ. Χαράλαμπο, ιδρυτής της TSIFLIDIS SECURITY

Γράφτηκε από: Παναγιώτης Αποστολόπουλος
Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε θέματα ασφαλείας ο Διευθύνων Σύμβουλος της TSIFLIDIS SECURITY, κος Τσιφλίδης Χαράλαμπος, μας μιλά για την γκάμα των πολλών και διαφορετικών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρία του. Διαθέτοντας πλήθος πτυχίων, βεβαιώσεων και πιστοποιήσεων πάνω σε θέματα ασφαλείας, ο κος Τσιφλίδης θεωρείται...

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε θέματα ασφαλείας ο Διευθύνων Σύμβουλος της TSIFLIDIS SECURITY, κος Τσιφλίδης Χαράλαμπος, μας μιλά για την γκάμα των πολλών και διαφορετικών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρία του. Διαθέτοντας πλήθος πτυχίων, βεβαιώσεων και πιστοποιήσεων πάνω σε θέματα ασφαλείας, ο κος Τσιφλίδης θεωρείται ο πλέον κατάλληλος για να μας εξηγήσει τους λόγους που οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν γίνει απαραίτητες τη σημερινή εποχή.

Μέσα από τη συνέντευξη αυτή θα μάθετε τους λόγους για τους οποίους πρέπει ο καταναλωτής να εμπιστευτεί την εν λόγω εταιρία και να νιώθει ασφάλεια, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες που προσφέρει. Έτσι και αλλιώς, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα και η 24ωρη εξυπηρέτηση, αποτελούν βασικές ενδείξεις μίας πολύ καλά οργανωμένης εταιρίας «security».

 

Για ποιο λόγο να επιλέξει κάποιος την TSIFLIDIS SECURITY;

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία σας στο Security Report και για την ευκαιρία που μου δίνεται να αναφερθώ στα πλεονεκτήματα που έχουμε σαν εταιρία. Πρώτα απ’ όλα για την εταιρία μας μιλάνε τα αποδεικτικά των πτυχίων, των εκπαιδεύσεων και των βραβεύσεων που έχουμε από διάφορους φορείς για το έργο που επιτελούμε. Για εμάς η κάθε εγκατάσταση αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση, γεγονός που τo αποδεικνύει η μελέτη που γίνεται από τους μόνιμους και αδειοδοτημένους από την ελληνική αστυνομία τεχνικούς μας, σε κάθε χώρο που θέλει να προστατεύσει ο πελάτης μας. Επίσης, η σχέση ποιότητας και τιμής είναι αντιστρόφως ανάλογη, καθώς η ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας είναι πολύ υψηλή, ενώ το κόστος για αυτές αρκετά χαμηλό. Ο πελάτης που μας εμπιστεύεται, μας έχει δίπλα του 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, μέσα από το έμψυχο δυναμικό προσωπικό, αλλά και από την ηλεκτρονική κάλυψη που παρέχεται από το κέντρο λήψης σημάτων μας. Εννοείται, πως η άμεση τεχνική και τηλεφωνική υποστήριξη, καθώς και η δυνατότητα για γρήγορη εγκατάσταση αποτελούν βασικά προτερήματα της TSIFLIDIS SECURITY.

 

Πείτε μας λίγα λόγια για τις υπηρεσίες περιπολιών που ξέρουμε πως παρέχετε.

Η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ περήφανοι για το πολυάριθμο προσωπικό ασφαλείας που διαθέτουμε. Χάρη σε αυτό, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε καθημερινά περιπολίες και άμεσες επεμβάσεις με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα. Επίσης, διενεργούμε σε μόνιμη βάση βραδινές περιπολίες, ενδυναμώνοντάς τες με οχήματα χαρτογράφησης δρομολογίου και ηλεκτρονικού GPRS ελέγχου με barcode και scanner. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άμεση αναφορά στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη, για την ώρα και το σημείο που πέρασε ο φύλακας. Τέλος, οι ένστολοι φύλακες βρίσκονται γρήγορα και αποτελεσματικά στο χώρο του πελάτη, μόλις ενημερωθούμε από τα συστήματα ασφαλείας ή από τον ίδιο.

 

Θεωρείτε απαραίτητη την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού;

Σαφώς και τη θεωρώ απαραίτητη. Τα επίσημα στοιχεία για ληστείες και διαρρήξεις στην χώρα μας επιβεβαιώνουν αύξηση των κρουσμάτων κατά 35% μόνο την τελευταία διετία. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των θυμάτων ήταν η έλλειψη αυτοσεβασμού για την προσωπική τους ασφάλεια, καθώς και για την ασφάλεια της οικογένειάς τους και των περιουσιακών αγαθών τους, όπως και η έλλειψη γνώσεων και σεβασμού του συστήματος ασφαλείας τους, ένα απλό λάθος που σίγουρα ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο από τους επιτήδειους κλέφτες - ληστές. Δουλέψαμε να φτιάξουμε ένα σπίτι ή μια επιχείρηση, δε φροντίσαμε όμως το κυριότερο: την ασφάλεια του χώρου μας και τη δική μας. Σε κάθε χώρο μπορεί να τοποθετηθεί ένα σύστημα συναγερμού ανάλογο με το budget και τις ανάγκες του οικήματος του πελάτη. Με αυτόν τον τρόπο, αν ένας επίδοξος διαρρήκτης θελήσει να εισβάλλει στο χώρο μας, θα το σκεφθεί καλύτερα, αν υπάρχει ήδη σύστημα ασφαλείας.

 

Σε περίπτωση που έχουμε στο χώρο απρόσκλητο επισκέπτη τι γίνεται;

Αν υπάρχει σύστημα συναγερμού θα ηχήσουν οι σειρήνες μέσα και έξω από το χώρο μας και θα προκαλέσουν πανικό, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα έχει αρκετό χρόνο για να μείνει μέσα στο οίκημα μας ο διαρρήκτης λόγω των σειρήνων πανικού που θα τον τρομάξουν, λόγω κάποιου γείτονα που θα ακούσει το συναγερμό, λόγω του αυτόματου τηλεφωνητή του συναγερμού μας που θα καλέσει εμάς προσωπικά και θα ενημερώσει ότι ο χώρος μας παραβιάζεται με σκοπό να τρέξουμε εμείς στο χώρο μας ή να ειδοποιήσουμε κάποιον δικό μας να πάει και να ελέγξει ο ίδιος. Φυσικά, αν το σύστημα του συναγερμού συνδεθεί με την εταιρεία μας «TSIFLIDIS SECURITΥ» και το Κέντρο Επιχειρήσεων Λήψης & Διαβίβασης Σημάτων Συναγερμού, ως παροχή υπηρεσιών ασφαλείας που κοστίζει ελάχιστα χρήματα το χρόνο, θα λαμβάνουμε εμείς πρώτα στην Εταιρεία μας Σήματα για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο του πελάτη μας και θα ειδοποιούμε με την σειρά μας άπαντες για όλα. Το Κέντρο Επιχειρήσεων Λήψης Σημάτων Συναγερμών λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Αμέσως μόλις δεχτεί σήματα από οποιοδήποτε συναγερμό για οποιαδήποτε βλάβη ή οποιαδήποτε παραβίαση, το προσωπικό ασφαλείας που διαχειρίζεται το Κέντρο Επιχειρήσεων, μας ειδοποιεί στα τηλέφωνα ανάγκης που ο πελάτης έχει δηλώσει, άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, σε δευτερόλεπτα δηλαδή, όπως επίσης ειδοποιεί και το εκάστοτε Αστυνομικό Τμήμα της κάθε περιοχής που επιβλέπουμε, με μόνο σκοπό να μεταβιβάσουμε γρήγορα τις εντολές των σημάτων που δεχτήκαμε στον πελάτη μας τον οποίο παρακολουθούμε, και στην Ελληνική Αστυνομία ώστε να προλάβουμε οποιαδήποτε κακό.

INFO
  • TSIFLIDIS SECURITY
  • Θεσσαλονίκης 45, 59131 Βέροια
  • τηλ: 23310-27102 | fax: 23310-27175
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.securitytsiflidis.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.