Αρθρογραφία . Reviews
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 | 22:22

Digiflex Vision-X

Το ευέλικτο σύστημα ασφαλείας που συνδυάζει Συναγερμό, Αυτοματισμούς και Access Control!

Το Σύστημα Ασφαλείας Vision-X προσφέρει ένα πλήθος δυνατοτήτων που περιλαμβάνουν ενσωματωμένες λειτουργίες Proximity, πολλαπλούς τρόπους συνδεσμολογίας, ταχύτατο προγραμματισμό μέσω Λογισμικού Η/Υ και το πιο απλό περιβάλλον Χρήστη/Εγκαταστάτη της αγοράς.
Γράφτηκε από: Παναγιώτης Αποστολόπουλος

Το Σύστημα Ασφαλείας Vision-X προσφέρει ένα πλήθος δυνατοτήτων που περιλαμβάνουν ενσωματωμένες λειτουργίες Proximity, πολλαπλούς τρόπους συνδεσμολογίας, ταχύτατο προγραμματισμό μέσω Λογισμικού Η/Υ και το πιο απλό περιβάλλον Χρήστη/Εγκαταστάτη της αγοράς.

Με τεχνολογία προσανατολισμένη στο μέλλον και με την ικανότητα προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε χώρου, η Digiflex έχει εξαλείψει την πολυπλοκότητα της αναζήτησης κατάλληλης λύσης για την ασφάλεια της οικίας ή της επιχείρησης σας. Όλα τα προϊόντα της Digiflex είναι κατασκευασμένα στην Αυστραλία, χρησιμοποιώντας τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας AS/NZSISO9001 για εξασφάλιση μακροπρόθεσμων επιδόσεων και αξιοπιστίας. 

Το Vision X είναι ικανό να παρέχει απλές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις, ενώ είναι αρκετά δυνατό ώστε να χειριστεί έως 144 Ζώνες και 16 Θύρες πρόσβασης (Access Control). Το Σύστημα Συναγερμού μπορεί να αποθηκεύσει έως και 990 Χρήστες, ενώ χάρη στα προγραμματιζόμενα επίπεδα πρόσβασης και δικαιωμάτων, μπορείτε να καθορίσετε ποιες λειτουργίες μπορεί να εκτελέσει ο κάθε χρήστης. Από απλούς χειρισμούς Όπλισης/Αφόπλισης του κάθε Υποσυστήματος, έως πρόσβαση σε Θύρες προστατευόμενων χώρων. Όλες οι περιφερειακές μονάδες πληκτρολόγια, επεκτάσεις, μονάδες επικοινωνίας IP μέσω Ethernet, Wi-Fi, GPRS, GPRS/VPN και Ethernet+GPRS (Combo) είναι πλήρως επιβλεπόμενες.

VisionLink: Το λογισμικό προγραμματισμού για τον εγκαταστάτη

Το λογισμικό προγραμματισμού VisionLink αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τον εγκαταστάτη, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις προστατευόμενων χώρων όπου η πολυπλοκότητα του προγραμματισμού την καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη μέσω του πληκτρολογίου. Μέσω του VisionLink, o εγκαταστάτης μπορεί να συνδεθεί για προγραμματισμό, έλεγχο και επίβλεψη της Κεντρικής Μονάδας και των περιφερειακών. Η σύνδεση είναι εφικτή είτε τοπικά μέσω καλωδίου CM910, είτε μέσω Ethernet, είτε μέσω της υπηρεσίας MyAlarm (δεν απαιτείται port forwarding). Η απομακρυσμένη σύνδεση επιτυγχάνεται μέσω τηλεφωνικής γραμμής, μέσω της υπηρεσίας MyAlarm και μέσω Ethernet (απαιτείται port forwarding για απομακρυσμένη σύνδεση).

INFO
  • ELASYS SA
  • Βριλησσού 77, 114 76 Αθήνα
  • τηλ: 210-6430000 | fax: 210-6464666
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.elasys.gr
Κατηγορία Τεύχος 88, Reviews
digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.