28/08/2019

Dahua IVSS 2.0

Αναγνώριση προσώπου, περιμετρική προστασία και metadata!

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η Dahua Technology λανσάρει το IVSS 2.0 (IVSS7000-I) και αναβαθμίζει την προϊόντική σειρά NVR με τους τελευταίους αλγόριθμους Deep Learning, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για λύσεις έξυπνης ασφάλειας. Το αναβαθμισμένο σύστημα IVSS 7000-I βασίζεται σε ένα περισσότερο «κλιμακωτό» σχεδιασμό (GPU) για να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις...

Η Dahua Technology λανσάρει το IVSS 2.0 (IVSS7000-I) και αναβαθμίζει την προϊόντική σειρά NVR με τους τελευταίους αλγόριθμους Deep Learning, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για λύσεις έξυπνης ασφάλειας.

Το αναβαθμισμένο σύστημα IVSS 7000-I βασίζεται σε ένα περισσότερο «κλιμακωτό» σχεδιασμό (GPU) για να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις, ενώ ο μοναδικός αλγόριθμος βαθιάς εκμάθησης της Dahua επιτρέπει στο IVSS να εκτελεί αναγνώριση προσώπου, λύσεις περιμετρικής προστασίας και μεταδεδομένα με υψηλή ακρίβεια.

Προσφέροντας προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τεχνητής νοημοσύνης, το IVSS επιτρέπει την πρόληψη κινδύνων μέσω της ταχύτερης αναζήτησης περιεχομένου βίντεο, την ταχύτερη ανίχνευση στόχων, καθώς και του συναγερμού σε πραγματικό χρόνο και με μεγάλη ακρίβεια. Όλα αυτά τα γνωρίσματα καθιστούν το IVSS7000-I μία  all-in-one λύση, ικανή να ανταποκριθεί σε διάφορες εφαρμογές.

 

Βραβευμένη αναγνώριση προσώπου με πολλαπλές εφαρμογές

Η αναγνώρισης προσώπου της Dahua έχει μεγάλη φήμη στη βιομηχανία της ασφάλειας, όπως μαρτυρούν τα πολλαπλά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Εξοπλισμένα με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης της Dahua, τα NVR IVSS7000-I πραγματοποιούν «crosscheck» σε πραγματικό χρόνο και με μεγάλη ακρίβεια. Υποστηρίζουν  αναγνώριση προσώπου σε έως και 256 κανάλια και μπορούν να αναλύσουν μέχρι και 50 βάσεις δεδομένων με συνολικά 300.000 εικόνες προσώπου! Εκτός αυτού, το αναβαθμισμένο σύστημα IVSS7000-I υποστηρίζει την αναζήτηση μέσω εικόνας προσώπου, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να μεταφορτώσουν τις εικόνες προσώπου στο IVSS7000-I και να τις συγκρίνουν με τις αποθηκευμένες.

Με τις προαναφερθείσες δυνατότητες, η σειρά IVSS7000-I μπορεί να πραγματοποιήσει πολλές λειτουργίες όπως VIP αναγνώριση, συναγερμό από black list, αναγνώριση “ξένου” προσώπου, έλεγχος πρόσβασης κ.λπ. Διαχωρίζει πρόσωπα που ανιχνεύονται σε διαφορετικές κατηγορίες που καθορίζονται από τους χρήστες και ενεργεί αναλόγως, όπως για παράδειγμα η ειδοποίηση ότι ένας πελάτης VIP εισέρχεται σε ένα χώρο-κατάστημα.

 

Προηγμένη περιμετρική προστασία

Εστιάζοντας σε ανθρώπους και οχήματα, το IVSS φιλτράρει αυτόματα τους ψευδείς συναγερμούς που προκαλούνται από ζώα, φώτα, φύλλα δέντρων, το κούνημα της κάμερας, κ.λπ., βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την ακρίβεια του συναγερμού. Αναφορικά με την περιμετρική προστασία, το IVSS7000-I υποστηρίζει μέχρι και 256 κανάλια με κάθε κανάλι να δέχεται έως και 10 IVS κανόνες.

Πλούσια metadata για αποτελεσματική αναζήτηση

Τα μεταδεδομένα είναι πληροφορίες χαρακτηριστικών γνωρισμάτων ενός αντικειμένου ή στόχου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάκτηση δεδομένων. Επί του παρόντος, υπάρχουν κυρίως τέσσερις τύποι μεταδεδομένων που είναι το ανθρώπινο πρόσωπο, το ανθρώπινο σώμα, ένα μηχανοκίνητο όχημα και ένα μη μηχανοκίνητο όχημα. Το IVSS7000-I υποστηρίζει έως και 64 κανάλια με μεταδεδομένα βίντεο, επιτρέποντας στους χειριστές να αναζητούν γρήγορα και εύκολα μέσω πολλαπλών καναλιών και να μάθουν πότε και πού εμφανίστηκε ένα άτομο / όχημα ενδιαφέροντος.

 

Βελτιστοποιημένο γραφικό περιβάλλον για μείωση του κόστους εκπαίδευσης του χρήστη

Το IVSS7000-I έρχεται με βελτιστοποιημένο GUI, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στον τελικό χρήστη. Εύκολο στη μάθηση, αλλά και την χρήση, το ανανεωμένο GUI προσφέρει πλεονεκτήματα στους τελικούς χρήστες αλλά και στους διαχειριστές, καθώς μειώνεται το κόστος εκπαίδευσης!

Όντας πολυ-λειτουργικό, το IVSS-I μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των χρηστών και έτσι μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων, όπως στις εισόδους/εξόδους τραπεζών, σε σχολεία, φυλακές, αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς, εμπορικά κέντρα, ακόμα και γήπεδα ποδοσφαίρου. Το IVSS7000-I φέρνει τη νοημοσύνη, την ασφάλεια και την αξιοπιστία σε ένα νέο επίπεδο.

Κατηγορία Τεύχος 94, CCTV

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.