Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
18 Δεκεμβρίου 2019 01:53

Συνέντευξη με τον κ. Ανδρέα Λούντζη, Υπεύθυνο πωλήσεων Ν. Ελλάδος της «NSC HELLAS»

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
17edc0d17a5db6facb5fca2791e7d0d1 XL 1e6c2a10

Ο Γερμανικός κατασκευαστικός οίκος συστημάτων πυρανίχνευσης NSC Sicherheitstechnik GmbH, ηγέτης συστημάτων πρόληψης πυρκαγιάς και με παρουσία σε πολλές χώρες στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως, συμμετέχει μαζί με τον εξίσου Γερμανικό κατασκευαστικό οίκο συστημάτων συναγερμού CM Security GmbH, στο νέο εταιρικό σχήμα…

Ο Γερμανικός κατασκευαστικός οίκος συστημάτων πυρανίχνευσης NSC Sicherheitstechnik GmbH, ηγέτης συστημάτων πρόληψης πυρκαγιάς και με παρουσία σε πολλές χώρες στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως, συμμετέχει μαζί με τον εξίσου Γερμανικό κατασκευαστικό οίκο συστημάτων συναγερμού CM Security GmbH, στο νέο εταιρικό σχήμα της νέας εταιρείας NSC Hellas AE, δίνοντας μεγαλύτερη ώθηση και ισχυροποιώντας την παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

H νέα εταιρία διατηρεί ως αντικείμενο της την διάθεση συστημάτων συναγερμού και καμερών, εμπλουτίζοντας μάλιστα τη γκάμα της και με νέα προϊόντα άλλων κατασκευαστών. Επιπλέον όμως δραστηριοποιείται ακόμα πιο δυναμικά στη διάθεση συστημάτων πυρανίχνευσης. Αυτό το μήνα το Security Report επισκέφτηκε τα γραφεία της  NSC HELLAS στην Αθήνα και είχε τη χαρά να συνομιλήσει με τον κ. Ανδρέα Λούντζη, Υπεύθυνο πωλήσεων Ν. Ελλάδος της NSC HELLAS. Ο κ. Λούντζης μίλησε στο περιοδικό μας σχετικά με τη πορεία της εταιρίας στον ελληνικό χώρο, τα διαθέσιμα προϊόντα, τις νέες συνεργασίες και αποκάλυψε τα νέα σχέδια της εταιρίας για το 2020!

-Καλησπέρα σας κ. Λούντζη, σας ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία.

-Κύριε Αποστολόπουλε καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να πω δυο λόγια για την NSC Hellas, αλλά και για τα συστήματα πυρανίχνευσης, ένα από τα κύρια αντικείμενα της εταιρίας μας. Καθώς τα εν λόγω συστήματα θα πρέπει να είναι από τις πιο σημαντικές επενδύσεις για ένα έργο, δεδομένου ότι πρόκειται για κρίσιμα συστήματα που σκοπό έχουν να σώσουν ανθρώπινες ζωές κατά κύριο λόγο και να διαφυλάξουν περιουσίες, ανθρώπινα αγαθά και επιχειρήσεις.

-Πότε ιδρύθηκε η εταιρία NSC HELLAS και με τι στόχο;

-Η NSC Hellas AE ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται δυναμικά στη διάθεση συστημάτων πυρανίχνευσης. Αποτελεί την εξέλιξη και το επόμενο βήμα της CM-Security GmbH που δραστηριοποιούνταν από το 2015 στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το νέο branch της NSC Sicherheitstechnik GmbH (Γερμανίας) στην Ελλάδα. O Γερμανικός κατασκευαστικός οίκος συστημάτων πυρανίχνευσης NSC Sicherheitstechnik GmbH, ηγέτης συστημάτων πυρανίχνευσης, συμμετέχει μαζί με τον εξίσου Γερμανικό κατασκευαστικό οίκο συστημάτων συναγερμού CM Security GmbH, στο νέο εταιρικό σχήμα της NSC Hellas AE. Η μητρική εταιρία στη Γερμανία NSC Sicherheitstechnik GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας συστήματα πυρανίχνευσης σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN, και ISO9001 με πιστοποιήσεις από έναν από τους αυστηρότερους ανεξάρτητους φορείς πιστοποίησης παγκοσμίως, το VdS. Οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC κατασκευάζονται αποκλειστικά στην έδρα-μονάδα παραγωγής της εταιρίας στο Bielefeld της Γερμανίας. Τα προϊόντα της NSC πωλούνται διεθνώς και εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες στον κόσμο. Η NSC Hellas AE είναι ένα από τα οκτώ διεθνή παραρτήματα της Γερμανικής μητρικής κατασκευαστικής εταιρείας. Υπάρχουν ακόμα 7 διεθνή γραφεία με έδρες το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Αυστρία, το Ντουμπάι και την Πορτογαλία. Οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με EN54-13, από το φορέα πιστοποίησης VDS και πληρούν όλες τις απαιτήσεις για ένα μικρό ή μεγάλο project πυρανίχνευσης.

Επιπλέον η NSC Hellas AE διατηρεί ως αντικείμενό της την διάθεση συστημάτων συναγερμού και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, εμπλουτίζοντας μάλιστα τη γκάμα της και με νέα προϊόντα άλλων κατασκευαστών. Εκτός του τμήματος πωλήσεων διαθέτει και τμήμα presales – συμβουλευτικών υπηρεσιών πριν την πώληση, αλλά και after sales, για τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, ενώ επεκτείνει και την φυσική της παρουσία έχοντας γραφεία τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα το σύνολο της ελληνικής αγοράς.

-Ποιες εταιρίες αντιπροσωπεύετε στην Ελλάδα και ποιους χώρους των συστημάτων ασφαλείας καλύπτετε με αυτούς;

-Η NSC είναι επίσημος αντιπρόσωπος των δύο κορυφαίων κατασκευαστικών οίκων περιφερειακού εξοπλισμού πυρανίχνευσης και ειδοποίησης, Hochiki και Apollo. Πρόκειται για δύο στρατηγικές συνεργασίες, αφού οι πίνακες διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης της εταιρίας μας, επικοινωνούν με τα ανοικτά πρωτόκολλα των δύο κατασκευαστών. Αξίζει δε να σημειωθεί πως η NSC έλαβε από τη Hochiki τιμητική διάκριση για τη δεύτερη θέση συνεργατών το 2018 και για την πρώτη θέση το 2019 παγκοσμίως. Ο περιφερειακός εξοπλισμός των παραπάνω κατασκευαστών καλύπτει όλη τη γκάμα πυρανίχνευσης και ειδοποίησης με τη γνωστή ποιότητα και τεχνολογία αιχμής.

Να τονίσω επίσης, πως σε όλα τα προϊόντα της Apollo παρέχεται 10 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (εκτός του ανιχνευτή CO που είναι στα 5 χρόνια) και στα προϊόντα της Hochiki με πρωτόκολλο ESP παρέχεται 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και συγκεκριμένα στα συστήματα συναγερμού, αντιπροσωπεύουμε το σύστημα συναγερμού FORCE της εταιρίας PIMA από το Ισραήλ. Το σύστημα συναγερμού FORCE είναι το νέο σύστημα της εταιρίας PIMA που ενσωματώνει όλες εκείνες τις επιπλέον λειτουργίες (Onboard Ethernet, Free Cloud), CCTV Integration (Turm, Dahua), πολλά σενάρια λειτουργίας, Custom Ζώνες κ.ά., που πλέον ζητάει κάθε εγκαταστάτης αλλά και τελικός χρήστης.

Να πω βέβαια, ότι για την γνωριμία με το σύστημα συναγερμού Pima Force, το προσφέρουμε στους αναγνώστες του περιοδικού σας σε ειδική τιμή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης η εταιρία μας στο τομέα του CCTV, αντιπροσωπεύει τη Γερμανική εταιρία TURM. Τα προϊόντα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης καλύπτουν όλη τη γκάμα καμερών και ψηφιακών καταγραφέων, υποστηρίζοντας και τους τρεις τύπους εξόδου video HD (HD-CVI, HD-TVI, AHD), αλλά και video αναλογικής ανάλυσης (CVBS). Από τη γκάμα μας βεβαίως δε λείπουν οι IP κάμερες και τα NVR υψηλής ανάλυσης. Στα προϊόντα κλειστού κυκλώματος παρέχονται 3 χρόνια εγγύηση.

-Τι είναι αυτό που κάνει τα συστήματά σας να διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα της αγοράς;

-Η NSC έχει επενδύσει στην τεχνογνωσία, την αξιοπιστία και την ποιότητα. Έτσι, πέραν των βασικών πιστοποιήσεων που διαθέτουν οι πίνακες διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης (ΕΝ54-2, ΕΝ54-4), αλλά και των πιστοποιήσεων που διαθέτει όλος ο περιφερειακός εξοπλισμός (ΕΝ54), οι πίνακες πυρανίχνευσης της εταιρίας μας διαθέτουν και πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ54-13 από το VdS. Το πρότυπο περιλαμβάνει αυστηρές δοκιμές από ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα (VdS) για να αποδείξει ότι οι μεμονωμένα πιστοποιημένες περιφερειακές συσκευές συνεργάζονται άψογα όταν συνδυάζονται σε ένα σύστημα. Άρα μιλάμε για πιστοποίηση συστήματος και όχι μεμονωμένα μόνο για κάθε συσκευή. Επίσης, οι πίνακες διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης της εταιρίας μας διαθέτουν πιστοποιήσεις και από τους δύο οίκους κατασκευής Hochiki και Apollo για την άψογη συνεργασία με τον περιφερειακό εξοπλισμό τους.

Άλλη μία σημαντική λειτουργία που υποστηρίζουν οι πίνακες πυρανίχνευσης της σειράς Solution F1 και Solution F2 είναι αυτή της λειτουργίας ελέγχου κατασβέσεων. Και οι δυο σειρές πινάκων είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ12094-1 για τον έλεγχο 1 έως και 8 περιοχών κατάσβεσης, ενσωματώνοντας τις αντίστοιχες κάρτες κατάσβεσης στον βασικό εξοπλισμό του πίνακα. Έτσι ο εγκαταστάτης και ο τελικός χρήστης επωφελούνται τις πλήρεις δυνατότητες ενός διευθυνσιοδοτούμενου συστήματος, μαζί με ένα πιστοποιημένο σύστημα πυρανίχνευσης-ελέγχου κατάσβεσης, όπως τα σενάρια λειτουργιών εισόδων/ εξόδων, τη μεγάλη μνήμη συμβάντων- συνήθως οι περισσότεροι συμβατικοί δεν έχουν καν μνήμη-  το Integration όλης της πυρανίχνευσης ενός κτιρίου, τις περιγραφές όλων των περιφερειακών, τις δυνατότητες ρύθμισης ευαισθησίας όλων των ανιχνευτών, την προειδοποίηση συντήρησης, την παραμετροποίηση όλου του συστήματος από το λογισμικό προγραμματισμού της εταιρίας και πολλά άλλα.

Επίσης, επειδή δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και επειδή πολλοί εγκαταστάτες έχουν βρεθεί προ εκπλήξεως με άλλα συστήματα της αγοράς, γιατί όταν έκαναν start up της εγκατάστασής τους, ή μετά από λίγο διάστημα λειτουργίας της εγκατάστασης αντιμετώπισαν προβλήματα που συνήθως οφείλονταν σε καλωδιακά προβλήματα (π.χ. πολλά μέτρα καλωδίωσης, μικρή διατομή καλωδίου), προσφέρουμε και ένα εργαλείο υπολογισμού της εγκατάστασής του. Αυτό, δίνει σημαντικές πληροφορίες με βάση τα δεδομένα, για π.χ. πόσα μέτρα καλωδίωσης μπορεί να «τρέξει», τι διατομής καλώδιο πρέπει να χρησιμοποιηθεί, ακόμα και τη χωρητικότητα των μπαταριών που πρέπει να εγκατασταθεί στον πίνακα πυρανίχνευσης, δεδομένου συγκεκριμένης αυτονομίας του συστήματος, αλλά και του χρονικού διαστήματος που χρειάζεται να βρίσκεται σε συναγερμό μόνο με τις μπαταρίες. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό είναι ένα πολύ δυνατό όπλο στα χέρια κάθε εγκαταστάτη, όταν εκείνος θέλει να κάνει σωστή δουλειά.

Τέλος, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των πινάκων διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης της εταιρίας μας είναι η δυνατότητα της 100% εφεδρείας (Redundancy) συστήματος, 100% εφεδρεία καρτών βρόχου, αλλά και καρτών συμβατικών γραμμών με τη χρήση διπλού μικροεπεξεργαστή. 100% εφεδρεία, σημαίνει 100% αξιοπιστία. Ξέρεις λοιπόν ότι ένα τόσο κρίσιμο σύστημα, δε θα σε προδώσει ποτέ.

-Που βρίσκονται τα προϊόντα σας σε θέματα ποιότητας – τιμής, σε σχέση με άλλα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά;

-Πάντα μελετάμε τον ανταγωνισμό, νομίζω ότι είναι κάτι που συμβαίνει από όλες τις σοβαρές εταιρίες. Το κύριο αντικείμενο της μελέτης μας όμως, αφορά τις τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τα προϊόντα μας – και κατά δεύτερο λόγο τις τιμές. Η μητρική εταιρία, διαθέτει τμήμα R&D και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα, αφού τα προϊόντα μας έχουν εξελιχθεί και συνεχίζουν να εξελίσσονται με το χρόνο προσφέροντας αξεπέραστη ποιότητα, αξιοπιστία και τεχνολογικά είναι ένα βήμα μπροστά (one step ahead- ένα από τα moto της εταιρίας μας). Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι πίνακες πυρανίχνευσης της εταιρίας μας κατασκευάζονται εξολοκλήρου από τη μητρική εταιρία μας στη Γερμανία. Έτσι, από οικονομικής άποψης και δεδομένης της ποιότητας είμαστε σε κορυφαίο επίπεδο. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα συστήματα που εμπορευόμαστε.


-Ποιο προϊόν που διαθέτει η NSC HELLAS θα χαρακτηρίζατε ως best seller για το 2019;

-To best seller του 2019 είναι ο compact πίνακας διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης Solution F2. Ο Solution F2 απευθύνεται σε μικρά και μεσαία έργα και έρχεται έτοιμος με ενσωματωμένο 1 βρόχο στη μητρική πλακέτα, με δυνατότητα επέκτασης στους 2 με τη προσθήκης ακόμα μιας κάρτας 1 βρόχου. Υποστηρίζει 126 συσκευές/ βρόχο στην περίπτωση που επιλεχθεί κάποιο από τα πρωτόκολλα λειτουργίας της Apollo, ενώ αν επιλεγεί το πρωτόκολλο ESP της Hochiki, οι συσκευές μπορούν να φτάσουν έως τις 254/ βρόχο (127 συσκευές +127 βάσεις ανιχνευτών με σειρήνα ή φαροσειρήνα). Είναι ένας πολύ οικονομικός και ευέλικτος διευθυνσιοδοτούμενος πίνακας πυρανίχνευσης, με πάρα πολλές δυνατότητες onboard, τη δυνατότητα χειρισμού του από κάποιον Web browser χωρίς τη χρήση extra λογισμικού, αλλά και τη δυνατότητα να ελέγξει 1 περιοχή κατάσβεσης, αφού είναι και πιστοποιημένος σύμφωνα με το EN12094-1.

 

-Σε ποιο προϊόν σκοπεύετε να επενδύσετε περισσότερο μέσα στο 2020;

-Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή η NSC έχει στη γκάμα της 2 πάρα πολύ σημαντικά και πρωτοποριακά προϊόντα- όπλα. Το πρώτο είναι οι εφεδρικές CPU για 100% εφεδρεία συστήματος πυρανίχνευσης, όπου τις συναντάμε στη μητρική πλακέτα, στις κάρτες βρόχων, αλλά και στην κάρτα συμβατικών γραμμών και το δεύτερο είναι η πιστοποιημένη κάρτα κατάσβεσης για έλεγχο από 1 έως 8 περιοχές κατάσβεσης. Και τα 2 αυτά προϊόντα, πιστεύουμε ότι θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μέσα στο 2020. Μιλάμε για τεχνολογικά άρτια προϊόντα που έρχονται να προσφέρουν επιπλέον αξιοπιστία συστήματος προς τον τεχνικό, αλλά και ένα επίπεδο ασφάλειας παραπάνω για τον τελικό χρήστη.

-Πώς η NSC HELLAS ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των συστημάτων Πυρανίχνευσης; Πώς αντιμετωπίζετε τις νέες τεχνολογίες;

-Όπως προανέφερα, η μητρική εταιρία στη Γερμανία διαθέτει τμήμα R&D. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα της γρήγορης εξέλιξης των συστημάτων μας, ακολουθώντας την παγκόσμια αγορά και όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Για παράδειγμα, το λογισμικό των πινάκων πυρανίχνευσης, αλλά και αυτό του προγραμματισμού, εμπλουτίζονται με νέες λειτουργίες και δυνατότητες κατά καιρούς, τις οποίες και εμείς με τη σειρά μας τις προσφέρουμε στους πιστοποιημένους συνεργάτες μας και εκείνοι στον τελικό χρήστη.

-Πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση των συνεργατών της εταιρίας σας και τι ενέργειες κάνετε για αυτό;

-Η NSC Hellas βασίζεται στους συνεργάτες της, μηχανικούς, εγκαταστάτες, integrators. Είναι πολύ βασικό για εμάς, όλοι αυτοί οι άνθρωποι να αποκτήσουν την τεχνογνωσία των συστημάτων μας. Αντιλαμβάνεστε ότι δε μπορεί κάποιος που βλέπει για πρώτη φορά ένα διευθυνσιοδοτούμενο σύστημα πυρανίχνευσης να το προγραμματίσει και να το θέσει σε λειτουργία, ακόμα και να το συντηρήσει- πολύ βασικό- χωρίς να έχει εκπαιδευτεί προηγουμένως. Επίσης, όταν δε γνωρίζεις πλήρως τις δυνατότητες ενός συστήματος, ούτε το «πουλάς» εύκολα, ούτε εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο αυτό που μπορεί να σου προσφέρει. Έτσι η εταιρία μας επενδύει τα μέγιστα σε αυτό. Ήδη στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο τεχνικό σεμινάριο με βασικές έννοιες των συστημάτων πυρανίχνευσης, αλλά και συγκεκριμένα στα συστήματά μας και συμμετείχαν νέοι αλλά και πιο έμπειροι μηχανικοί και εγκαταστάτες. Για το 2020 έχουν ήδη προγραμματιστεί οι ημερομηνίες των τεχνικών σεμιναρίων, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα, όπου θα πραγματοποιηθούν τρία στην Αθήνα, και τρία στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες, λαμβάνουν γνώση των συστημάτων μας και μπορούν να ανταπεξέλθουν πλήρως από το σημείο της μελέτης ενός έργου πυρανίχνευσης, την προσφορά, την εγκατάσταση, τον προγραμματισμό, τη θέση σε λειτουργία, αλλά και τη συντήρηση των συστημάτων μας. Πλέον είναι πιστοποιημένοι συνεργάτες.

-Πώς υποστηρίζετε τα προϊόντα μετά την πώληση. Τι δυνατότητες «service» και τεχνικής υποστήριξης διαθέτετε; Πώς αντιμετωπίζετε τυχόν αστοχία υλικού;

-Το after-sales κομμάτι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Οφείλουμε να υποστηρίξουμε το συνεργάτη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει. Είμαστε πάντα δίπλα του, online, αλλά ακόμα και με επισκέψεις on site αν αυτό χρειαστεί. Γι’ αυτό και θα μπορεί να μας βρίσκει και εκτός ωραρίου εάν πρόκειται για κάτι σημαντικό για εκείνον. Όσον αφορά τυχόν αστοχία κάποιου υλικού, η πολιτική της εταιρίας είναι πρώτα να καλύψει τον συνεργάτη από το υπάρχον stock μέχρι να γίνει ο τεχνικός έλεγχος του υλικού.

-Γιατί ένας τεχνικός ή ένα κατάστημα να επιλέξει την NSC HELLAS ως προμηθευτή του;

-Προσπαθούμε να αναπτύξουμε ένα προφίλ, ώστε οι συνεργάτες μας να νιώθουν, αλλά και να είναι ασφαλείς. Προσφέρουμε απλόχερα όλη την τεχνογνωσία που λαμβάνουμε από την παγκόσμια αγορά. Προσφέρουμε αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις για την υλοποίηση των project τους και μετά από ενδελεχή προσωπική μελέτη. Επίσης, είμαστε πάντα δίπλα τους με την τεχνική υποστήριξη, αλλά και τα τεχνικά σεμινάρια που παρέχουμε. Συναρτήσει όλων των παραπάνω, των ποιοτικών προϊόντων, αλλά και των ανταγωνιστικών μας τιμών, πιστεύω ότι κάποιος έχει σημαντικούς λόγους να θέλει να συνεργαστεί με την NSC Hellas, μαζί μας.

-Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της εταιρίας για το 2020;

-Η διατήρηση του σημερινού προφίλ μας σαν εταιρία και η συνεχής επένδυση στη τεχνογνωσία και την εκπαίδευση των συνεργατών μας. Εν αναμονή των νέων τεχνολογικών εξελίξεων των προϊόντων της NSC.

{gallery}7781{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...