25/06/2020

G.I. Security - Ολοκληρωμένες λύσεις για τον περιορισμό του Covid-19

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η G.I. SECURITY S.A. πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και διαθέτει στην ελληνική αγορά μια ευρεία γκάμα από ηλεκτρονικές λύσεις, που βοηθούν στον έλεγχο και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, καθώς και στη λήψη μέτρων ώστε η επιχειρήσεις να προστατευτούν.

Η G.I. SECURITY S.A. πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και διαθέτει στην ελληνική αγορά μια ευρεία γκάμα από ηλεκτρονικές λύσεις, που βοηθούν στον έλεγχο και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, καθώς και στη λήψη μέτρων ώστε η επιχειρήσεις να προστατευτούν. 

Το σύστημα Ανίχνευσης Πυρετού είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς, supermarket, mini market, σχολεία, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, φροντιστήρια, γυμναστήρια, εκδηλώσεις, θέατρα, κινηματογράφους, γήπεδα, κομμωτήρια και γενικά οπουδήποτε εισέρχεται μεγάλος αριθμός ατόμων. Αποτελεί την πρώτη γραμμή υπεράσπισης για τον έλεγχο και την μείωση της διάδοσης ιών που προκαλούν πυρετό.

ZKTeco V5L-TD

Το V5L-TD είναι το υψηλής ταχύτητας βιομετρικό τερματικό ελέγχου πρόσβασης της ZKTeco με ανίχνευση θερμοκρασίας προσώπου, θερμοκρασία παλάμης και ανίχνευσης χρήσης μάσκας. Εξαλείψτε τις ανησυχίες υγιεινής στο χώρο σας χάρη στην τεχνολογία ανέπαφης αναγνώρισης, αλλά και τις νέες λειτουργίες που προσφέρει το V5L-TD.  Διατίθενται και τερματικά access control από τη ZKTeco, τα οποία εκτός της αναγνώρισης βιομετρικών χαρακτηριστικών προσώπου (face recognition) ή της ανάγνωσης καρτών proximity, διαθέτουν επίσης αναγνώριση-έλεγχο πυρετού και μάσκας προσώπου, υποστηρίζοντας πολλαπλούς επιλεγόμενους τρόπους ανέπαφης λειτουργίας.

 • Ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος και προσωπική ταυτοποίηση.
 • ZKTeco V5L-TD Touchless Biometrics με ανίχνευση πυρετού, ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος και ανίχνευση μάσκας μέσω αλγόριθμου anti-spoofing.
 • Βραβευμένο τερματικό ελέγχου πρόσβασης με βιομετρική αναγνώριση προσώπου, κατάλληλο για εσωτερικές εγκαταστάσεις.
 • Συμβατό με ZKBioSecurity.

ZKTeco PROFACEX-TD ( Βραβεία 2020)

Το ProFace X είναι το υψηλής ταχύτητας βιομετρικό τερματικό ελέγχου πρόσβασης ZKTeco με ανίχνευση θερμοκρασίας προσώπου, θερμοκρασία παλάμης και ανίχνευσης χρήσης μάσκας. Εξαλείψτε τις ανησυχίες υγιεινής στο χώρο σας χάρη στην τεχνολογία ανέπαφης αναγνώρισης ProFace Χ και τις νέες λειτουργίες που διαθέτει. Διατίθενται και τερματικά access control από τη ZKTeco, τα οποία εκτός της αναγνώρισης βιομετρικών χαρακτηριστικών προσώπου (face recognition) ή της ανάγνωσης καρτών proximity, διαθέτουν επίσης έλεγχο πυρετού και μάσκας προσώπου, υποστηρίζοντας πολλαπλούς επιλεγόμενους τρόπους ανέπαφης λειτουργίας.

 • Ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος και προσωπική ταυτοποίηση.
 • ZKTeco ProFace X [TD] Touchless Biometrics με ανίχνευση πυρετού, ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος και ανίχνευση μάσκας μέσω αλγόριθμου anti-spoofing.
 • Βραβευμένο τερματικό ελέγχου πρόσβασης για βιομετρική αναγνώριση προσώπου, κατάλληλο για εσωτερικές εγκαταστάσεις.
 • Συμβατό με ZKBioSecurity.

Το ProFace X βραβεύτηκε και κέρδισε το βραβείο του καλύτερου, πιο γρήγορου και τεχνολογικά προηγμένου τερματικού βιομετρικής αναγνώρισης προσώπου και ανίχνευσης θερμοκρασίας, στα Govies Government Security Awards 2020 και θεωρήθηκε ένα εξαιρετικό προϊόν κρατικής ασφαλείας (Security Today και GovSec).

TIANDY TC-C34LP

Η θερμική κάμερα διπλού φάσματος της TIANDY υποστηρίζει ανίχνευση πυρκαγιάς, αλλά και θερμοκρασίας σώματος, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας τεχνολογία για τη λήψη εικόνων. Χρησιμοποιεί τόσο το ορατό φως όσο και το υπέρυθρο, μία τεχνολογία που ονομάζεται επίσης BI-SPECTRUM (τεχνολογία εικόνας διπλού φάσματος). Η τεχνολογία αυτή δημιουργεί μια προεπισκόπηση εικόνας σε εικόνα και καταγράφει αυτό που προκάλεσε τον συναγερμό για να βοηθήσει το προσωπικό να ελέγξει γρήγορα την κατάσταση. Η λειτουργία διπλού φάσματος παρέχει επίσης περισσότερες λεπτομέρειες εικόνας υπό διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες, διευκολύνοντας την εύρεση ατόμου με πυρετό, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Η κάμερα διαθέτει AI (Τεχνική Νοημοσύνη), ενσωματωμένο ηχείο για προειδοποίηση, ένα White LED, τεχνολογία WDR στα 120dB και πρότυπο συμπίεσης S+265. Η πατενταρισμένη τεχνολογία S+265 που συναντάμε τόσο στα καταγραφικά, όσο και στις κάμερες της Tiandy, μειώνει έως και 70% το bandwidth σε σχέση με άλλες IP κάμερες της αγοράς (εξαιρετικά χρήσιμο στην Ελλάδα που έχουμε αργό Internet) και έχει ως 8 φορές χαμηλότερες απαιτήσεις αποθήκευσης σε σκληρούς δίσκους. Είναι συμβατή με τα πρότυπα TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, DHCP, DNS, DDNS, MULTICAST, UPnP, FTP, IPV4, NTP, RTSP, SMTP, IGMP, 802.1X, QoS, PPPoE και ONVIF (PROFILE S), SDK, CGI και P2P για να συνεργάζεται και με προϊόντα άλλων κατασκευαστών. Η TC-C34LP διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, είναι τεχνολογίας PoE, εξαλείφοντας τα περιττά καλώδια κατά την τοποθέτηση της και πιστοποιείται με βαθμό στεγανότητας IP67 για να αντέχει στο νερό και τη σκόνη. Η κάμερα της Tiandy είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε αεροδρόμια, μεγάλα εμπορικά καταστήματα, σιδηροδρομικούς σταθμούς, μετρό κ.λπ.

ZKTeco ZK-D3180S

Ο ZK-D3180S είναι ένας ανιχνευτής θερμοκρασίας και μετάλλων ο οποίος ενεργοποιεί συναγερμό όταν η θερμοκρασία ενός ατόμου (που διέρχεται από την πύλη) ξεπεράσει τους 37.3°C. Διαθέτει 18 ζώνες ανίχνευσης, 256 επίπεδα ευαισθησίας και Οθόνη LCD 5,7 ιντσών, προσφέροντας μια αξιόπιστη και ευέλικτη λύση ασφάλειας και πληροφοριών. Ανάμεσα στα διαθέσιμα προϊόντα της ZKTeco θα συναντήσουμε και εξοπλισμό για την επιθεώρηση ατόμων, φορτίων, ακόμα και οχημάτων.

Οι ανωτέρω λύσεις έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο αυτήν την περίοδο, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εργοστάσια, νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, κυβερνητικές υπηρεσίες, super markets, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, εκκλησίες, μέσα μαζικής μεταφοράς, καζίνο, shopping malls, καταστήματα, επιχειρήσεις, γραφεία, οργανωμένες παραλίες κ.λπ., προσφέροντας πρόληψη και έλεγχο για τη τήρηση των κανόνων ασφαλείας. Τέλος δημιουργούν μια αίσθηση ασφαλείας σε εργαζομένους και στο κοινό, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον και τη φροντίδα του οργανισμού ή της επιχείρησης προς αυτούς.

INFO
 • G.I. Security SA
 • 16o χλμ Λεωφ. Λαυρίου, 190 02 Παιανία
 • τηλ: 210-6040601 | fax: 210-6658710
 • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.gisecurity.gr/el
Κατηγορία Τεύχος 104, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.