Skip to main content
DIABASTE DWREAN SEC 148
tech 2024 03 19 at 09 04 34 TM 471
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
25 Ιουνίου 2020 00:52

G.I. Security – Ολοκληρωμένες λύσεις για τον περιορισμό του Covid-19

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
e7f4a61a7f36ac100d84e006fd72b342 XL c186affd

Η G.I. SECURITY S.A. πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και διαθέτει στην ελληνική αγορά μια ευρεία γκάμα από ηλεκτρονικές λύσεις, που βοηθούν στον έλεγχο και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, καθώς και στη λήψη μέτρων ώστε η επιχειρήσεις να προστατευτούν.

Η G.I. SECURITY S.A. πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και διαθέτει στην ελληνική αγορά μια ευρεία γκάμα από ηλεκτρονικές λύσεις, που βοηθούν στον έλεγχο και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, καθώς και στη λήψη μέτρων ώστε η επιχειρήσεις να προστατευτούν. 

Το σύστημα Ανίχνευσης Πυρετού είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς, supermarket, mini market, σχολεία, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, φροντιστήρια, γυμναστήρια, εκδηλώσεις, θέατρα, κινηματογράφους, γήπεδα, κομμωτήρια και γενικά οπουδήποτε εισέρχεται μεγάλος αριθμός ατόμων. Αποτελεί την πρώτη γραμμή υπεράσπισης για τον έλεγχο και την μείωση της διάδοσης ιών που προκαλούν πυρετό.

ZKTeco V5L-TD

Το V5L-TD είναι το υψηλής ταχύτητας βιομετρικό τερματικό ελέγχου πρόσβασης της ZKTeco με ανίχνευση θερμοκρασίας προσώπου, θερμοκρασία παλάμης και ανίχνευσης χρήσης μάσκας. Εξαλείψτε τις ανησυχίες υγιεινής στο χώρο σας χάρη στην τεχνολογία ανέπαφης αναγνώρισης, αλλά και τις νέες λειτουργίες που προσφέρει το V5L-TD.  Διατίθενται και τερματικά access control από τη ZKTeco, τα οποία εκτός της αναγνώρισης βιομετρικών χαρακτηριστικών προσώπου (face recognition) ή της ανάγνωσης καρτών proximity, διαθέτουν επίσης αναγνώριση-έλεγχο πυρετού και μάσκας προσώπου, υποστηρίζοντας πολλαπλούς επιλεγόμενους τρόπους ανέπαφης λειτουργίας.

  • Ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος και προσωπική ταυτοποίηση.
  • ZKTeco V5L-TD Touchless Biometrics με ανίχνευση πυρετού, ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος και ανίχνευση μάσκας μέσω αλγόριθμου anti-spoofing.
  • Βραβευμένο τερματικό ελέγχου πρόσβασης με βιομετρική αναγνώριση προσώπου, κατάλληλο για εσωτερικές εγκαταστάσεις.
  • Συμβατό με ZKBioSecurity.

ZKTeco PROFACEX-TD ( Βραβεία 2020)

Το ProFace X είναι το υψηλής ταχύτητας βιομετρικό τερματικό ελέγχου πρόσβασης ZKTeco με ανίχνευση θερμοκρασίας προσώπου, θερμοκρασία παλάμης και ανίχνευσης χρήσης μάσκας. Εξαλείψτε τις ανησυχίες υγιεινής στο χώρο σας χάρη στην τεχνολογία ανέπαφης αναγνώρισης ProFace Χ και τις νέες λειτουργίες που διαθέτει. Διατίθενται και τερματικά access control από τη ZKTeco, τα οποία εκτός της αναγνώρισης βιομετρικών χαρακτηριστικών προσώπου (face recognition) ή της ανάγνωσης καρτών proximity, διαθέτουν επίσης έλεγχο πυρετού και μάσκας προσώπου, υποστηρίζοντας πολλαπλούς επιλεγόμενους τρόπους ανέπαφης λειτουργίας.

  • Ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος και προσωπική ταυτοποίηση.
  • ZKTeco ProFace X [TD] Touchless Biometrics με ανίχνευση πυρετού, ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος και ανίχνευση μάσκας μέσω αλγόριθμου anti-spoofing.
  • Βραβευμένο τερματικό ελέγχου πρόσβασης για βιομετρική αναγνώριση προσώπου, κατάλληλο για εσωτερικές εγκαταστάσεις.
  • Συμβατό με ZKBioSecurity.

Το ProFace X βραβεύτηκε και κέρδισε το βραβείο του καλύτερου, πιο γρήγορου και τεχνολογικά προηγμένου τερματικού βιομετρικής αναγνώρισης προσώπου και ανίχνευσης θερμοκρασίας, στα Govies Government Security Awards 2020 και θεωρήθηκε ένα εξαιρετικό προϊόν κρατικής ασφαλείας (Security Today και GovSec).

TIANDY TC-C34LP

Η θερμική κάμερα διπλού φάσματος της TIANDY υποστηρίζει ανίχνευση πυρκαγιάς, αλλά και θερμοκρασίας σώματος, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας τεχνολογία για τη λήψη εικόνων. Χρησιμοποιεί τόσο το ορατό φως όσο και το υπέρυθρο, μία τεχνολογία που ονομάζεται επίσης BI-SPECTRUM (τεχνολογία εικόνας διπλού φάσματος). Η τεχνολογία αυτή δημιουργεί μια προεπισκόπηση εικόνας σε εικόνα και καταγράφει αυτό που προκάλεσε τον συναγερμό για να βοηθήσει το προσωπικό να ελέγξει γρήγορα την κατάσταση. Η λειτουργία διπλού φάσματος παρέχει επίσης περισσότερες λεπτομέρειες εικόνας υπό διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες, διευκολύνοντας την εύρεση ατόμου με πυρετό, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Η κάμερα διαθέτει AI (Τεχνική Νοημοσύνη), ενσωματωμένο ηχείο για προειδοποίηση, ένα White LED, τεχνολογία WDR στα 120dB και πρότυπο συμπίεσης S+265. Η πατενταρισμένη τεχνολογία S+265 που συναντάμε τόσο στα καταγραφικά, όσο και στις κάμερες της Tiandy, μειώνει έως και 70% το bandwidth σε σχέση με άλλες IP κάμερες της αγοράς (εξαιρετικά χρήσιμο στην Ελλάδα που έχουμε αργό Internet) και έχει ως 8 φορές χαμηλότερες απαιτήσεις αποθήκευσης σε σκληρούς δίσκους. Είναι συμβατή με τα πρότυπα TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, DHCP, DNS, DDNS, MULTICAST, UPnP, FTP, IPV4, NTP, RTSP, SMTP, IGMP, 802.1X, QoS, PPPoE και ONVIF (PROFILE S), SDK, CGI και P2P για να συνεργάζεται και με προϊόντα άλλων κατασκευαστών. Η TC-C34LP διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, είναι τεχνολογίας PoE, εξαλείφοντας τα περιττά καλώδια κατά την τοποθέτηση της και πιστοποιείται με βαθμό στεγανότητας IP67 για να αντέχει στο νερό και τη σκόνη. Η κάμερα της Tiandy είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε αεροδρόμια, μεγάλα εμπορικά καταστήματα, σιδηροδρομικούς σταθμούς, μετρό κ.λπ.

ZKTeco ZK-D3180S

Ο ZK-D3180S είναι ένας ανιχνευτής θερμοκρασίας και μετάλλων ο οποίος ενεργοποιεί συναγερμό όταν η θερμοκρασία ενός ατόμου (που διέρχεται από την πύλη) ξεπεράσει τους 37.3°C. Διαθέτει 18 ζώνες ανίχνευσης, 256 επίπεδα ευαισθησίας και Οθόνη LCD 5,7 ιντσών, προσφέροντας μια αξιόπιστη και ευέλικτη λύση ασφάλειας και πληροφοριών. Ανάμεσα στα διαθέσιμα προϊόντα της ZKTeco θα συναντήσουμε και εξοπλισμό για την επιθεώρηση ατόμων, φορτίων, ακόμα και οχημάτων.

Οι ανωτέρω λύσεις έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο αυτήν την περίοδο, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εργοστάσια, νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, κυβερνητικές υπηρεσίες, super markets, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, εκκλησίες, μέσα μαζικής μεταφοράς, καζίνο, shopping malls, καταστήματα, επιχειρήσεις, γραφεία, οργανωμένες παραλίες κ.λπ., προσφέροντας πρόληψη και έλεγχο για τη τήρηση των κανόνων ασφαλείας. Τέλος δημιουργούν μια αίσθηση ασφαλείας σε εργαζομένους και στο κοινό, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον και τη φροντίδα του οργανισμού ή της επιχείρησης προς αυτούς.

{gallery}8562{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report Μαρτίου

    Security Report Μαρτίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος του Security Report θα βρείτε ενδιαφέροντα ...
  • 9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και στους τουρίστες που καταφθάνουν από το ε...
  • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
  • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
  • 3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
  • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...