19/05/2021

Tecnoalarm Evolution

Υψηλά Standards ασφαλείας για οικίες και επιχειρήσεις

Το 2020 η Tecnoalarm, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, παρουσίασε στην αγορά τον νέο πίνακα συναγερμού EV 4-24 4G της σειράς EVOLUTION, ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού 24 ζωνών νέας γενιάς, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στην Ιταλία και σχεδιασμένο από τον διάσημο σχεδιαστικό οίκο Pininfarina.

Το 2020 η Tecnoalarm, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, παρουσίασε στην αγορά τον νέο πίνακα συναγερμού EV 4-24 4G της σειράς EVOLUTION, ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού 24 ζωνών νέας γενιάς, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στην Ιταλία και σχεδιασμένο από τον διάσημο σχεδιαστικό οίκο Pininfarina.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του καθιστούν το Evolution το πιο προηγμένο σύστημα στην κατηγορία του. Ο πίνακας ελέγχου EV 4-24 4G χρησιμοποιεί το νέο πρωτόκολλο αμφίδρομης κατεύθυνσης με διπλή κρυπτογράφηση πολλαπλών καναλιών EV @ BWL, που συνδυάζει υψηλό επίπεδο παρακολούθησης των επιμέρους συσκευών του συστήματος, με αποτελεσματική διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας τους. Η τεχνολογία RSC® (Remote Sensitivity Control) επιτρέπει τη διαχείριση όλων των παραμέτρων του συστήματος, τον απομακρυσμένο προγραμματισμό, τη διαχείριση και τον έλεγχο του. Το TCS (Tecnoalarm Connect Service) δημιουργεί αυτόματα την επικοινωνία μεταξύ του πίνακα ελέγχου, της εφαρμογής (app) και του λογισμικού μέσω IP ή 3GPP. Τέλος, η τεχνολογία RDV ( Remote Digital Verification) δίνει την δυνατότητα στον χρήστη, να ελέγξει απομακρυσμένα αν ο συναγερμός είναι πραγματικός.

Το σύστημα εφαρμόζει επίσης video verification, μια λειτουργία που επιτρέπει την επαλήθευση συναγερμού μέσω αποστολής φωτογραφιών από κάμερες οι οποίες είναι ενσωματωμένες στους ανιχνευτές κίνησης εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Όταν ενεργοποιηθεί το σύστημα συναγερμού, η κάμερα αποστέλλει προς αυτό φωτογραφίες, τις οποίες λαμβάνει ο χρήστης στο κινητό του. Η ανάλυση των φωτογραφιών μπορεί να ρυθμισθεί σε τρία επίπεδα, ώστε να γίνεται πιο γρήγορα η αποστολή τους.

Ο πίνακας ελέγχου είναι εξοπλισμένος με δύο συσκευές επικοινωνίας που χρησιμοποιούν τις μορφές IP και GSM 4G (LTE) για τις ειδοποιήσεις και επιτρέπουν τη σύνδεση με οπτικές ίνες, καθώς και με γραμμές DSL. Το Evolution ξεχωρίζει για το πλήρες φάσμα των διαθέσιμων πρωτοκόλλων επικοινωνίας που διαθέτει: φωνητικά μηνύματα, SMS, push notifications, e-mail και ειδοποιήσεις συμβάντων που αποστέλλονται σε ψηφιακή μορφή στα Κέντρα Λήψης Σημάτων. Υποστηρίζει δε, μνήμη 30.000 συμβάντων.

Ο πίνακας ελέγχου ο οποίος διαθέτει και 4 ενσύρματες ζώνες, πλαισιώνεται από ενσύρματα και ασύρματα πληκτρολόγια με ενσωματωμένους proximity readers, ασύρματο μπουτόν οπλισμού και εντολών, και μία πλήρη γκάμα ασύρματων αισθητηρίων. Μαγνητικές επαφές, ανιχνευτές κίνησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, οι οποίοι μπορεί να έρχονται με ενσωματωμένη κάμερα, ανιχνευτές κίνησης τύπου κουρτίνας, πυρανιχνευτές και ανιχνευτές υγρασίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι ασύρματες σειρήνες του συστήματος είναι σχεδιασμένες από τον οίκο Pininfarina.

Το σύστημα επιπλέον διαθέτει ενσύρματα και ασύρματα module εισόδων και εξόδων, ώστε να μπορούν να συνδεθούν αισθητήρια, αλλά και να ελεγχθούν αυτοματισμοί απευθείας μέσω της εφαρμογής ή μέσω time schedules.

Μέσω της νέας εφαρμογής (app), η Tecnoalarm δίνει νέες δυνατότητες στον χρήστη για τη διαχείριση του συστήματος από απόσταση με απλό τρόπο. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για smartphones, ενώ όλα τα συμβάντα που λαμβάνει το σύστημα, μπορούν να σταλούν μέσω push notifications απευθείας στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη.

Επιπλέον, η νέα συνεργασία της Tecnoalarm με την Amazon δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ελέγξει το σύστημα ασφαλείας του φωνητικά και να εκτελέσει ορισμένες ενέργειες, όπως ο οπλισμός / αφοπλισμός του συστήματος ή η επαλήθευση ενεργών και αποθηκευμένων συναγερμών μέσω του εικονικού βοηθού Alexa. Μπορεί επιπλέον να καλέσει τον συναγερμό ακόμα και από απλό σταθερό τηλέφωνο.

Με το Evolution, η Tecnoalarm αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες προστασίας οικιών και επαγγελματικών χώρων, με μια πρωτοποριακή λύση.

INFO
  • Mega Spring Guard
  • Φλοιας 30, Παράδεισος Αμαρουσίου, Aθήνα
  • τηλ: 2310471000 | 210 5748041
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.megaguard.gr
Κατηγορία Τεύχος 115, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.