22/01/2022

HiloVMS

Διασύνδεση με το «Κένταυρος» το κορυφαίο πρόγραμμα Κ.Λ.Σ.!

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Στην hilo, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας. Η ολοκλήρωση της διασύνδεσης με τον «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» σηματοδοτεί μια νέα εποχή για εμάς, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους χρήστες hilo να απολαμβάνουν ακόμα πιο προηγμένες υπηρεσίες ασφάλειας!

Στην hilo, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας. Η ολοκλήρωση της διασύνδεσης με τον «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» σηματοδοτεί μια νέα εποχή για εμάς, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους χρήστες hilo να απολαμβάνουν ακόμα πιο προηγμένες υπηρεσίες ασφάλειας!

Διαθέτοντας συμβατότητα με όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας και λόγω της αξιοπιστίας, με την οποία ανταποκρίνεται στις υψηλού επιπέδου απαιτήσεις ασφάλειας, ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες πλατφόρμες διαχείρισης σημάτων συναγερμού και εικόνας. Με την hilo και τον «ΚΕΝΤΑΥΡΟ», η απομακρυσμένη προβολή βίντεο και εικόνας σε περίπτωση συναγερμού γίνεται πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική από ποτέ!

HILO-Eyes On Security!

Hilo, το νέο όνομα που έκανε την εμφάνιση του στο χώρο των προϊόντων CCTV και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει λόγω της ασυναγώνιστης ποιότητας του, αλλά και της εντυπωσιακά ανταγωνιστικής τιμής του. Οι κάμερες και τα καταγραφικά Hilo διαθέτουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχετε γνωρίσει μέχρι σήμερα από τα μεγάλα ονόματα της αγοράς Security.

Ειδικότερα, η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία αποτελείται από υβριδικές Fixed/Varifocal starlight κάμερες των 2MP, 5MP, ακόμα και 8MP. Θα συναντήσουμε επίσης και PTZ κάμερες στα 2 και 5MP, όπως τα μοντέλα HL-PQ2020X και HL-PQ5033X με οπτικό zoom 20x και 30x αντίστοιχα, και IR που αγγίζει τα 150 μέτρα, αλλά και fisheye IP κάμερες ! Οι 4 σε 1 PTZ κάμερες υποστηρίζουν τεχνολογίες AHD/TVI/CVI/CVBS, έρχονται με αισθητήρα Progressive Scan CMOS και βαθμό στεγανότητας IP66 για να αντέχουν στο νερό και τη σκόνη. Από τη γκάμα προϊόντων δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και τα XVR. Μερικά από τα διαθέσιμα μοντέλα είναι τα HILOXVR-R20410A (4 αναλογικά + 2 IP κανάλια), το HILOXVR-R20810A (8 αναλογικά+ 4 IP κανάλια) και φυσικά τα 4K XVR HILOXVR-R80410A, HILOXVR-R80810A και HILOXVR-R801620A. Αν θέλετε και εσείς να γνωρίσετε τα προϊόντα Hilo, είναι η ευκαιρία να το κάνετε άμεσα!

Οι συσκευές hilo είναι αξιόπιστες και έρχονται με όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά και έξυπνες λειτουργίες καλύπτοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Το λογισμικό Κένταυρος

Το πρόγραμμα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ αποτελείται από ένα πακέτο εφαρμογών που καλύπτουν όλο το φάσμα των εργασιών που εκτελούνται σε ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων & Συναγερμού. Μετά από 20 χρόνια κοντά στις εταιρείες Ι.Ε.Π.Υ.Α. με εγκαταστάσεις στα μεγαλύτερα ΚΛΣ της Ελλάδας, ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του επαγγελματία! Με 24ωρη υποστήριξη από τους τεχνικούς της Orbit Systems και απεριόριστο αριθμό Συνδρομητών με Κλιμακωτή Χρέωση. Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω λογισμικό προσφέρει τα εξής:

 • Φιλικό περιβάλλον-Πολλαπλά παράθυρα οθόνης: Με μια ματιά ο χειριστής βρίσκει αμέσως αυτό που θέλει ενώ οι αυτοματοποιημένες κινήσεις του προγράμματος κερδίζουν χρόνο και ελαχιστοποιούν το ανθρώπινο λάθος. O χειριστής δεν ψάχνει να βρει το σήμα, το σήμα έρχεται στο χειριστή.
 • Τήρηση ιστορικού για όλα τα έτη: Η «μηχανή του χρόνου» της εταιρείας σας θα μπορεί να ανατρέξει σε όποια χρονική περίοδο επιθυμεί και να συλλέξει τα στοιχεία που χρειάζεται.
 • Απεριόριστα ΩΡΑΡΙΑ (οπλισμού-αφοπλισμού) ανά πελάτη: Με την δυνατότητα αυτή θα καλύψετε κάθε πιθανό συνδυασμό ωραρίων και θα χειριστείτε με τον πιο αποδοτικό τρόπο τις ιδιαιτερότητες των συνδρομητών σας.
 • Οπτικές, Ηχητικές, Φωνητικές και Εγγραφές ειδοποιήσεις: Για την Παραλαβή, Επεξεργασία και Μεταφορά των σημάτων με σοβαρότητα (φωτιά, διάρρηξη, διακοπή ρεύματος κλπ). Η δυνατότητα που σας δίνει το πρόγραμμα να υπάρχει διαφορετική ηχητική ειδοποίηση ανάλογα με το είδος του σήματος, δίνει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα εγρήγορσης του χειριστή.
 • ΑΥΤΟΜΑΤΗ τηλεφωνική κλήση: Ταχύτητα και αποφυγή λάθους πληκτρολόγησης
 • ΑΥΤΟΜΑΤΗ αποστολή SMS, Email και Fax: Για τα σήματα που έχετε προκαθορίσει σε πραγματικό χρόνο. Η αποστολή γίνεται βάσει παραμέτρων που ορίζει το κέντρο όπως, σπουδαιότητα σήματος συναγερμού, λήξη πληρωμής σύμβασης κ.λπ.
 • Λειτουργία Emergency: Mε χρήση απλής τηλεφωνικής συσκευής και μπουτόν αυτόματης κλήσης
 • BLACKLIST: Συστήματα που αποστέλλουν συνεχώς το ίδιο σήμα (π.χ πτώση μπαταρίας ή βλάβη ζώνης) απομονώνονται μέχρι την αποκατάστασή τους. Η απομόνωση μπορεί να αφορά συγκεκριμένο σήμα ή ζώνη ή ακόμα και ολόκληρο το σύστημα.
 • Αυτόματη Επιτήρηση: Με πλήρη και διαρκή έλεγχο καλής λειτουργίας όλων των υποπρογραμμάτων και όλων των υποσυστημάτων που λειτουργούν στο κέντρο λήψης (δέκτες, τηλεφωνικές γραμμές, λογισμικό, συναγερμοί πελατών, καταγραφικά). Η επιτήρηση είναι σύμφωνη με τον κανονισμό ISMS, συμμόρφωση με ISO/IEC 27001.
 • Υποστήριξη όλων των δεκτών σημάτων: Ο Κένταυρος υποστηρίζει όλους τους δέκτες σημάτων της αγοράς (φυσικούς ή εικονικούς). Λαμβάνει σήματα συναγερμού οποιασδήποτε τεχνολογίας (τηλεφωνίας, TCP/IP, GPRS, GSM, SMS, αναπάντητες κλήσεις)
 • Υποστήριξη οποιουδήποτε πρωτοκόλλου: Ο Κένταυρος υποστηρίζει οποιοδήποτε πρωτόκολλο (Contact ID, SIA, 4X2 κ.α.)
 • Πολύγλωσσο περιβάλλον εργασίας: Ο Κένταυρος είναι ήδη μεταγλωττισμένος στα Αγγλικά με δυνατότητα να μεταγλωττιστεί σε όποια γλώσσα μας ζητηθεί. Η πολυγλωσσία δεν αφορά μόνο την εμφάνιση των templates του προγράμματος αλλά και την εμφάνιση των ΑΝΑΦΟΡΩΝ στην επιθυμητή γλώσσα του πελάτη
 • Κανένα σήμα δεν χάνεται: Ο Κένταυρος φροντίζει να μην χαθεί κανένα σήμα ή να μείνει χωρίς να διαχειριστεί
 • Αναβαθμίσεις εκδόσεων: Ο Κένταυρος αναβαθμίζεται σε διαρκή βάση. Οι ζητήσεις και οι παρατηρήσεις σας μεταγλωττίζονται σε "προγραμματιστικό κώδικα" από το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού και ενσωματώνονται στο περιβάλλον εργασίας του Κενταύρου. (Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται στην ετήσια υποστήριξη του προγράμματος)
 • Στατιστικά Ραβδογράμματα: Για να πετύχετε την βέλτιστη κατανομή των τηλεφωνικών γραμμών ώστε να διανέμεται αναλογικά ο τηλεφωνικός φόρτος.

INFO
Κατηγορία Τεύχος 123, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.