Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 | 14:42

Paradox NV35M

Με κορυφαία χαρακτηριστικά για απόρριψη ψευδοσυναγερμών

Ο NV35M είναι ανιχνευτής τύπου «κουρτίνα». Εξοπλισμένος από την Paradox με κορυφαία χαρακτηριστικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα εφαρμογών αποδίδοντας υψηλή απόρριψη σε ψεύτικους συναγερμούς. Είναι ιδανικός για χρήση σε πόρτες ή παράθυρα σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Υποστηρίζει τεχνολογία διπλής ανίχνευσης με Anti-Masking και Ανοχή...
Γράφτηκε από: Παύλος Κερασίδης

Ο NV35M είναι ανιχνευτής τύπου «κουρτίνα». Εξοπλισμένος από την Paradox με κορυφαία χαρακτηριστικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα εφαρμογών αποδίδοντας υψηλή απόρριψη σε ψεύτικους συναγερμούς. Είναι ιδανικός για χρήση σε πόρτες ή παράθυρα σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Υποστηρίζει τεχνολογία διπλής ανίχνευσης με Anti-Masking και Ανοχή σε Κατοικίδια (Pet Immune), όπως και ανίχνευση διπλού tamper. Προσφέροντας πολύ στενή οπτική δέσμη επιτρέπει την κίνηση κοντά στην προστατευόμενη πόρτα ή παράθυρο, χωρίς να ενεργοποιούνται ψεύτικοι συναγερμοί. Πέρα από τις πολύ σύγχρονες και πλούσιες τεχνολογικές του δυνατότητες, ο ανιχνευτής διαθέτει πολύ προσεγμένη εξωτερική σχεδίαση για να μπορέσει να ταιριάξει σε οποιοδήποτε χώρο.

Τόσο από πλευράς χαρακτηριστικών όσο και σχεδίασης, ο ανιχνευτής NV35M της Paradox δεν στερείται! Αποτελεί μια άριστη λύση για εσωτερική ή εξωτερική προστασία σε παράθυρα ή μπαλκονόπορτες και αποδίδει μια πολύ στενή οπτική δέσμη με τεχνολογία διπλής ανίχνευσης προστατεύοντας πολύ αποτελεσματικά την είσοδο στο χώρο (εικόνα 1). Παρέχει πολύ ποιοτική προστασία και σταθερότητα με υψηλή απόρριψη ψεύτικων συναγερμών χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση ανίχνευσης διπλού στοιχείου (εικόνα 2), με ανοχή στα κατοικίδια και ενεργή προστασία anti-mask. Ταυτόχρονα, με μινιμαλιστική σχεδίαση υψηλής αισθητικής είναι ένα διακριτικό “στολίδι” σε οποιοδήποτε χώρο (εικόνα 3).

Χαρακτηριστικά

Ο ανιχνευτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικές ή εξωτερικές εφαρμογές (εικόνα 4). Διαθέτει δύο καταστάσεις λειτουργίας για χρήση με Ανοχή σε Κατοικίδια (Pet Immune) ή Άμεσης Απόκρισης (Sharp Mode). Στη λειτουργία Pet Immune υποστηρίζει κάλυψη 7.5x2m και στην Sharp Mode υποστηρίζει 10x2m. Διαθέτει Anti-Masking προστασία από αντικείμενα που μπλοκάρουν την λειτουργία του, όπως και από ψεκασμό με σπρέι. Οι ενσύρματες εκδόσεις έχουν πιστοποίηση EN Grade 3 παρέχοντας εξαιρετικά υψηλή προστασία Anti-Masking σε αντικείμενα που τοποθετούνται έως 30 εκατοστά μπροστά στον ανιχνευτή. Η ασύρματη έκδοση της σειράς διαθέτει πιστοποίηση EN Grade 2 (εικόνα 5). Στο ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας του ανιχνευτή συμπεριλαμβάνεται διπλό tamper για προστασία σε περίπτωση αφαίρεσης από τον τοίχο ή απόπειρας ανοίγματος της πρόσοψης, όπως και ανίχνευσης έρπην, προστατεύοντας την περιοχή ακριβώς κάτω από τον ανιχνευτή.

Super Pet Immunity Mode

Μια από τις τεχνολογικές καινοτομίες με την οποία έχει εξοπλίσει η Paradox τον ανιχνευτή είναι η Ανοχή στα Κατοικίδια που βασίζεται σε σύστημα τοπολογίας διπλής οπτικής ανίχνευσης με μετατόπιση ανίχνευσης κατοικίδιου. Η μοναδική αυτή δυνατότητα απορρίπτει την ανίχνευση κατοικίδιων με μήκος έως και 50 εκατοστά, παρέχοντας την υψηλότερης ποιότητας λύση στο είδος του. Ο ανιχνευτής NV35M έχει σχεδιαστεί για την προστασία απέναντι στην τυχαία διέλευση μικρών ζώων, όπως πουλιά, γάτες και σκυλιά, όταν είναι τοποθετημένος στο πλαίσιο του κουφώματος. Σε διαφορετικές περιπτώσεις τοποθέτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η λειτουργία Sharp mode. Η σχεδίαση του ανιχνευτή του δίνει επίσης τη δυνατότητα να τοποθετηθεί “ανάποδα” και χαμηλά (εικόνα 6), σε μια μπαλκονόπορτα επιτρέποντας τη διέλευση των μικρών ζώων, προστατεύοντας παράλληλα με την “κουρτίνα” υπερύθρων του.

Ενεργό Υπέρυθρο Anti-Mask

Η τεχνολογία Anti-Masking της Paradox ανεβάζει τον πήχη στη σύγχρονη βιομηχανία προστασίας με προηγμένη ευαισθησία που έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη αξιοπιστία και ακρίβεια λειτουργίας. Ο ανιχνευτής NV35M αναγνωρίζει αντικείμενα που τοποθετούνται σε κοντινή απόσταση από τον φακό (έως 30 εκατοστά), κίνηση σε κοντινό εύρος της μονάδας και εξασθένιση του φακού από σκόνη.

Ασύρματο και ενσύρματο μοντέλο

Η σειρά περιλαμβάνει το μοντέλο NV35M με ενσύρματη έξοδο ρελέ και πιστοποίηση ΕΝ 50131-2-2 Grade 3, το μοντέλο NV35MX με ενσύρματη έξοδο EVO BUS, επίσης πιστοποιημένο με ΕΝ 50131-2-2 Grade 3 και τέλος, το ασύρματο μοντέλο NV35MR με λειτουργία στις μπάντες 433 ή 868 MHz, πιστοποιημένο με ΕΝ 50131-2-2 Grade 2.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
Αναγνώριση Κίνησης: 2 Πυροηλεκτρικούς Αισθητήρες
Απόσταση κάλυψης: Super Pet Immunity Mode – 7,5x2m | Sharp Mode – 10x2m
Anti-Masking: Ενεργή IR ανίχνευση για αντικείμενα έως 30cm ή υγρά σπρέι.
Ενδείξεις: LED RGB
Θερμοκρασία Λειτουργίας: -35o έως 60ο C.
Tamper: Πρόσοψης και Τοίχου
Πιστοποίηση: 50131-2-2 Grade 3 (NV35MX)
INFO
  • Paradox Hellas
  • Κορίνθου 3, 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.paradox.gr
digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.