13/10/2021

Συμμετοχή της Digimark στην έκθεση Beyond 4.0

Η Digimark ενισχύοντας τη δυναμική της και τη στρατηγική της ανάπτυξη στο χώρο της τεχνολογίας θα συμμετάσχει στην έκθεση Beyond 4.0 στο ΔΕΘ Helexpo στην Θεσσαλονίκη, στις 15 & 16 Οκτωβρίου σε συνεργασία με την Epson Greece. Η Digimark στο Περίπτερο 13 | Stand:A24, θα παρουσιάσει τη λύση EyeAssist, για Remote  Assistance βασισμένη στα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας (AR) MOVERIO της EPSON. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της θα είναι εκεί για να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τη λύση αυτή που συμβάλει στην αποδοτικότητα των επιχειρήσεων.

Η Digimark ενισχύοντας τη δυναμική της και τη στρατηγική της ανάπτυξη στο χώρο της τεχνολογίας θα συμμετάσχει στην έκθεση Beyond 4.0 στο ΔΕΘ Helexpo στην Θεσσαλονίκη, στις 15 & 16 Οκτωβρίου σε συνεργασία με την Epson Greece.

Η Digimark στο Περίπτερο 13 | Stand:A24, θα παρουσιάσει τη λύση EyeAssist, για Remote  Assistance βασισμένη στα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας (AR) MOVERIO της EPSON. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της θα είναι εκεί για να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τη λύση αυτή που συμβάλει στην αποδοτικότητα των επιχειρήσεων.

Η Digimark σταθερά επενδύει σε καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες στον τομέα του ICT, έχοντας ήδη δώσει τα Moverio Smartglasses και την λύση EyeAssist σε εταιρείες πολλών κλάδων.

H Digimark με αυτή της την συμμετοχή ενισχύει την συνεργασία της με την Epson και την παρουσία της στον χώρο της Τεχνολογίας.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.