23/03/2015

Οι πέντε… συνήθειες της Intel Security

Η Intel Security ανακοίνωσε τις "5 Συνήθειες των Πρακτικά Απόρθητων Ανθρώπων" (5 Habits of Practically Unhackable People), μια καμπάνια με στόχο της να υπενθυμίσει στους καταναλωτές τις μεθόδους, με τις οποίες μπορούν να προστατεύουν τις ψηφιακές ζωές τους...
Η Intel Security ανακοίνωσε τις "5 Συνήθειες των Πρακτικά Απόρθητων Ανθρώπων" (5 Habits of Practically Unhackable People), μια καμπάνια με στόχο της να υπενθυμίσει στους καταναλωτές τις μεθόδους, με τις οποίες μπορούν να προστατεύουν τις ψηφιακές ζωές τους.

Οι "5 Συνήθειες" που παρουσιάζονται, περιστρέφονται γύρω από τις πλέονσυνήθεις online δραστηριότητες, τις αναρτήσεις στα social media, τη χρήσηpasswords, την αλληλεπίδραση με υπηρεσίες Cloud, τη χρήση ρυθμίσεωνιδιωτικότητας στις συσκευές και τις online αγορές.

Το microsite "5 Συνήθειες" φιλοδοξεί να γίνει ένας εμπεριστατωμένος προορισμός για τους καταναλωτές, τους οποίους απασχολεί η ασφάλεια online και σε αυτή την κατεύθυνση θα περιέχει ενημερωμένο περιεχόμενο, όπως χρήσιμες σύντομες οδηγίες (tips), μεγαλύτερης έκτασης άρθρα και χιουμοριστικά βίντεο με εκπαιδευτικό περιεχόμενο σχετικά με την ασφάλεια.Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κερδίζουν δώρα μόνο και μόνο γνωστοποιώντας τα tips ή τα βίντεο στο Twitter.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.