Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 | 17:07

Έκρηξη σε βενζινάδικο κοντά σε σχολείο της Βέροιας

Την προηγούμενη εβδομάδα στο προαύλιο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου συγκεντρώθηκαν και εξέφρασαν την εντονότατη ανησυχία τους για την ασφάλεια των παιδιών τους με αφορμή την έκρηξη που σημειώθηκε στο γειτονικό πρατήριο υγρών καυσίμων την Πέμπτη17 Σεπτέμβρη του 2015...
Την προηγούμενη εβδομάδα στο προαύλιο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου συγκεντρώθηκαν και εξέφρασαν την εντονότατη ανησυχία τους για την ασφάλεια των παιδιών τους με αφορμή την έκρηξη που σημειώθηκε στο γειτονικό πρατήριο υγρών καυσίμων την Πέμπτη17 Σεπτέμβρη του 2015 κατά τις πρωινές ώρες.

« Μόνο από θαύμα και λόγω της ώρας την οποία σημειώθηκε η έκρηξη δεν υπήρξαν θύματα και τραυματίες. Δεν μπορούμε όμως καθημερινά να αφήνουμε τις ζωές των παιδιών μας να εξαρτώνται από θαύματα! »

Οι γονείς δήλωσαν αποφασισμένοι να προσφύγουν σε κάθε αρμόδιο θεσμικό φορέα προκειμένω να ζητήσουν και να λάβουν όλες εκείνες τις εγγυήσεις που απαιτούνται, ώστε τα παιδιά τους να συνεχίσουν να πηγαίνουν στο σχολείο τους χωρίς να διατρέχουν οποιοδήποτε κίνδυνο. Απευθυνόμενοι στον κ. Αντιπεριφερειάρχη, στον κ. Δήμαρχο Βέροιας και στον κ. Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ζητούν να δρομολογηθούν άμεσα οι προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες που απαιτούνται για να καταστεί το σχολείο των παιδιών τους ασφαλές.

Πηγή: http://www.inveria.gr
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.