Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 | 18:34

ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ SKYDD 2014 Κύριο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση βιομηχανίας ασφάλειας SKYDD που διεξήχθη από 14 ως 16 Οκτωβρίου στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, Στοκχόλμη, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει και φέτος τους σημαντικότερους «παίκτες» στην αγορά του κλάδου της ασφάλειας - προμηθευτές, οργανισμοί και ιδιώτες. Η SKYDD έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες επισκέπτες να δουν από κοντά τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες των εκθετριών εταιρειών και να συνάψουν νέες επιχειρηματικές επαφές και συνεργασίες.

Η SKYDD είναι ένα κορυφαίο βήμα παρουσίασης όλων των επιτευγμάτων και των νέων τάσεων στη βιομηχανία ασφάλειας, πυρόσβεσης και διάσωσης, ένας διεθνής τόπος συνάντησης όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει τις λύσεις που αναζητεί σε κάθε πρόβλημα υπηρεσίας ή προϊόντος ασφάλειας. Με τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία, η SKYDD 2014 συγκέντρωσε πάνω από 14000 επισκέπτες που κυρίως είναι εκπρόσωποι εταιρειών και τελικοί χρήστες προϊόντων ή υπηρεσιών ασφάλειας. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγονται (με βάση επεξεργασμένα στοιχεία του 2012) ένα 13% security managers και ένα 12% εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας.

Η γκάμα των προϊόντων που εκτέθηκαν στη SKYDD 2014 περιλάμβανε από υψηλής τεχνολογίας συστήματα ασφάλειας και επιτήρησης, μέχρι υπηρεσίες ιδιωτικής ασφάλειας και ασφάλειας ΙΤ, και από οχήματα διάσωσης μέχρι ιατρικό εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης, πυροσβεστήρες, προστατευτικό εξοπλισμό και πολλά άλλα προϊόντα.

Η πιο σημαντική καινοτομία της SKYDD 2014 ήταν η «Ασφαλής Πόλη» ή Safe City, που αποτελεί ένα concept που έχει δημιουργηθεί με τη συνεργασία της βιομηχανίας ασφαλείας. Πρόκειται για μια διαδραστική ενότητα στην οποία εκτέθηκε ένα πλήρες και ενοποιημένο σύστημα λύσεων ασφαλείας. Εκεί οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολύ περισσότερα για την ασφάλεια ως υπηρεσία, αλλά και να γίνουν κοινωνοί διαφόρων επιτυχημένων λύσεων ασφαλείας και case studies που έχουν εφαρμοστεί. Στο πλαίσιο της Safe City υπήρχαν ειδικοί από το χώρο του security οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση επισκέπτη και να τους δώσουν προτεινόμενες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Νordic Safety Expo
Στο πλαίσιο της SKYDD 2014 διοργανώθηκε και η Nordic Safety Expo, μια ειδική έκθεση που είναι αφιερωμένη στον εξοπλισμό προσωπικής προστασίας. Η εν λόγω έκθεση έκανε το ντεμπούτο της το 2012 και αγκαλιάστηκε από τους επισκέπτες και την αγορά. Διοργανωτές της Νordic Safety Expo είναι η σουηδική εμπορική ένωση εξοπλισμού προσωπικής προστασίας, η BPS σε συνεργασία με τον εκθεσιακό οργανισμό Stockholmsmässan.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.