Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 | 14:03

Ισχυρότατη η παρουσία της PH-SVESIS στην FIREX International 2017

Μία από τις ισχυρότερες παρουσίες στην διεθνή έκθεση FIREX International 2017 ήταν αυτή της ελληνικής εταιρείας PH-SVESIS Α.Ε., την οποία οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μας τη γνωρίζουν με το όνομα Paradox Hellas Α.Ε. Η PH-SVESIS είναι μια νέα εταιρεία, η οποία προήλθε από την ανεξαρτητοποίηση του κατασκευαστικού τμήματος...
Μία από τις ισχυρότερες παρουσίες στην διεθνή έκθεση FIREX International 2017 ήταν αυτή της ελληνικής εταιρείας PH-SVESIS Α.Ε., την οποία οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μας τη γνωρίζουν με το όνομα Paradox Hellas Α.Ε.

Η PH-SVESIS είναι μια νέα εταιρεία, η οποία προήλθε από την ανεξαρτητοποίηση του κατασκευαστικού τμήματος της Paradox Hellas A.E.. Ασχολείται με τον σχεδιασμό και τη παραγωγή συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης. Διαθέτει τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά μέσω της Paradox Hellas A.E., αλλά και εξάγει απευθείας σε περισσότερες από 25 χώρες.

Στο διαρκώς κατάμεστο από ενδιαφερόμενους επισκέπτες περίπτερο της μας μίλησε ο κ. Κώστας Χατζημιχάλης, υπεύθυνος εξαγωγών της PH-SVESIS, για την παρουσίαση του νέου brand name της εταιρίας στη διεθνή αγορά. Το PH προέρχεται από τα αρχικά του ονόματος Paradox Hellas κρατώντας έτσι μία σύνδεση με το παρελθόν. Αντίστοιχα, το Svesis είναι μια ελληνική λέξη που συνδέεται άμεσα με την πυρανίχνευση και την κατάσβεση.

Όσον αφορά τα προϊόντα, για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν δύο νέοι πίνακες πυρανίχνευσης. Ο συμβατικός πίνακας κατάσβεσης Fighter XT και ο συμβατικός πίνακας πυρανίχνευσης Neon.

Ο πίνακας Κατάσβεσης Fighter XT με 8 εισόδους/εξόδους είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με τις οδηγίες ΕΝ54-2, ΕΝ54-4 και ΕΝ12094-1 (οδηγία που αφορά κέντρα κατάσβεσης) και διαθέτει πλήρη σειρά περιφερειακών για εφαρμογές κατάσβεσης τόσο με γεννήτριες αεροζόλ όσο και με οποιοδήποτε άλλο κατασβεστικό μέσο.

Ο συμβατικός πίνακας πυρανίχνευσης Neon 2/4/8 ζωνών διαθέτει σύγχρονα χαρακτηριστικά και λειτουργίες και είναι εφοδιασμένος με το δημοφιλές «fireman’s key», που απαιτείται από τις Σκανδιναβικές χώρες, και αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρείας στα συμβατικά κέντρα πυρανίχνευσης. Με μεγάλη ευελιξία και δυνατότητες, δίνει την επιλογή στον μελετητή - εγκαταστάτη να υλοποιήσει από απλές έως και αρκετά σύνθετες εφαρμογές πυρανίχνευσης.

Ο κ. Χατζημιχάλης δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την ανταπόκριση της διεθνούς αγοράς στη μετονομασία και τα νέα προϊόντα που παρουσίασαν στην FIREX International 2017. Επίσης, ανακοίνωσε την επόμενη παρουσία της εταιρείας στη διεθνή έκθεση Intersec, που θα λάβει μέρος τον Ιανουάριο στο Dubai.


Ο κος Κώστας Χατζημιχάλης, της PH-SVESIS, φέρνει τρεις αποκλειστικές ειδήσεις στο φακό του Security Report.

01
Το περίπτερο της PH-SVESIS στην έκθεση FIREX International 2017. Η γνωστή σε όλους μας Paradox Hellas κινείται πλέον ως PH-SVESIS στη διεθνή αγορά.

03
Ο Κώστας Χατζημιχάλης της PH Svesis στην κάμερα του Security Report.

03
O Fighter XT ήταν ένα από τα βασικότερα εκθέματα της εταιρίας.

04
Ο συμβατικός πίνακας Neon παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην FIREX International 2017.

05
Το πρωτοποριακό και μοναδικό στο είδος του Συμβατικό Σύστημα Πυρανίχνευσης 8 έως 72 ζωνών Fighter.
INFO
  • PH-SVESIS Α.Ε.
  • 69o χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, Βρύσες Ριτσώνας, Βοιωτία
  • τηλ: 210 2855000, 22620 71581
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: phsvesis.com
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.