Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
27 Ιουνίου 2017 14:03

Ισχυρότατη η παρουσία της PH-SVESIS στην FIREX International 2017

1ad1d30c85154d4fa5d38162121a09a7 XL 9ba26ecb

Μία από τις ισχυρότερες παρουσίες στην διεθνή έκθεση FIREX International 2017 ήταν αυτή της ελληνικής εταιρείας PH-SVESIS ΑΕ., την οποία οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μας τη γνωρίζουν με το όνομα Paradox Hellas ΑΕ. Η PH-SVESIS είναι μια νέα εταιρεία, η οποία προήλθε από την ανεξαρτητοποίηση του κατασκευαστικού τμήματος.Μία από τις ισχυρότερες παρουσίες στην διεθνή έκθεση FIREX International 2017 ήταν αυτή της ελληνικής εταιρείας PH-SVESIS ΑΕ., την οποία οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μας τη γνωρίζουν με το όνομα Paradox Hellas ΑΕ.

Η PH-SVESIS είναι μια νέα εταιρεία, η οποία προήλθε από την ανεξαρτητοποίηση του κατασκευαστικού τμήματος της Paradox Hellas A.E.. Ασχολείται με τον σχεδιασμό και τη παραγωγή συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης. Διαθέτει τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά μέσω της Paradox Hellas A.E., αλλά και εξάγει απευθείας σε περισσότερες από 25 χώρες.

Στο διαρκώς κατάμεστο από ενδιαφερόμενους επισκέπτες περίπτερο της μας μίλησε ο κ. Κώστας Χατζημιχάλης, υπεύθυνος εξαγωγών της PH-SVESIS, για την παρουσίαση του νέου brand name της εταιρίας στη διεθνή αγορά. Το PH προέρχεται από τα αρχικά του ονόματος Paradox Hellas κρατώντας έτσι μία σύνδεση με το παρελθόν. Αντίστοιχα, το Svesis είναι μια ελληνική λέξη που συνδέεται άμεσα με την πυρανίχνευση και την κατάσβεση.

Όσον αφορά τα προϊόντα, για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν δύο νέοι πίνακες πυρανίχνευσης. Ο συμβατικός πίνακας κατάσβεσης Fighter XT και ο συμβατικός πίνακας πυρανίχνευσης Neon.

Ο πίνακας Κατάσβεσης Fighter XT με 8 εισόδους/εξόδους είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με τις οδηγίες ΕΝ54-2, ΕΝ54-4 και ΕΝ12094-1 (οδηγία που αφορά κέντρα κατάσβεσης) και διαθέτει πλήρη σειρά περιφερειακών για εφαρμογές κατάσβεσης τόσο με γεννήτριες αεροζόλ όσο και με οποιοδήποτε άλλο κατασβεστικό μέσο.

Ο συμβατικός πίνακας πυρανίχνευσης Neon 2/4/8 ζωνών διαθέτει σύγχρονα χαρακτηριστικά και λειτουργίες και είναι εφοδιασμένος με το δημοφιλές «fireman’s key», που απαιτείται από τις Σκανδιναβικές χώρες, και αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρείας στα συμβατικά κέντρα πυρανίχνευσης. Με μεγάλη ευελιξία και δυνατότητες, δίνει την επιλογή στον μελετητή – εγκαταστάτη να υλοποιήσει από απλές έως και αρκετά σύνθετες εφαρμογές πυρανίχνευσης.

Ο κ. Χατζημιχάλης δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την ανταπόκριση της διεθνούς αγοράς στη μετονομασία και τα νέα προϊόντα που παρουσίασαν στην FIREX International 2017. Επίσης, ανακοίνωσε την επόμενη παρουσία της εταιρείας στη διεθνή έκθεση Intersec, που θα λάβει μέρος τον Ιανουάριο στο Dubai.


Ο κος Κώστας Χατζημιχάλης, της PH-SVESIS, φέρνει τρεις αποκλειστικές ειδήσεις στο φακό του Security Report.

01
Το περίπτερο της PH-SVESIS στην έκθεση FIREX International 2017. Η γνωστή σε όλους μας Paradox Hellas κινείται πλέον ως PH-SVESIS στη διεθνή αγορά.

03
Ο Κώστας Χατζημιχάλης της PH Svesis στην κάμερα του Security Report.

03
O Fighter XT ήταν ένα από τα βασικότερα εκθέματα της εταιρίας.

04
Ο συμβατικός πίνακας Neon παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην FIREX International 2017.

05
Το πρωτοποριακό και μοναδικό στο είδος του Συμβατικό Σύστημα Πυρανίχνευσης 8 έως 72 ζωνών Fighter.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...