gi diagonismo
Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 | 12:00

Επίσημο Σεμινάριο Axxon Next στην Αθήνα

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο που διοργανώνει η Novo Technologies, σε συνεργασία με την AxxonSoft, θα αναλυθούν διεξοδικά όλες οι θεματικές που αφορούν στην εγκατάσταση και ρύθμιση του προηγμένου λογισμικού (VMS) Axxon Next.

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο που διοργανώνει η Novo Technologies, σε συνεργασία με την AxxonSoft, θα αναλυθούν διεξοδικά όλες οι θεματικές που αφορούν στην εγκατάσταση και ρύθμιση του προηγμένου λογισμικού (VMS) Axxon Next.


Θα παρουσιαστούν οι δυνατές συνδεσμολογίες με διάφορες IP κάμερες και δημοφιλή αναλογικά καταγραφικά, η σωστή ρύθμιση των Video Analytics και η εξάλειψη των ψευδοσυναγερμών, που αποτελεί ένα από τα πιο καίρια ζητήματα στα σύγχρονα έργα με περιμετρική κάλυψη. Επίσης στα πλαίσια της συνεργασίας μας με Κέντρα Λήψεως Εικόνας (ΚΛΕ), θα παρουσιαστούν τα τεχνικά σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, όπως τα θέματα των γραμμών σύνδεσης (port forwarding, latency κ.λπ.), των ρυθμίσεων των videos stream σε multi-domain ADSL/VDSL συνδέσεις και η έξυπνη διαχείριση bandwidth με τα νέα smart codecs. Θα γίνει εκπαίδευση ως προς τη ρύθμιση των ειδικών custom διατάξεων (layouts) με 3D χάρτες που υποστηρίζει το Axxon Next 4 για ΚΛΕ, όπως και η ρύθμιση των προρυθμισμένων Push-Buttons άμεσων ενεργειών. Θα παρουσιαστούν οι  δυνατότητες αυτόματου back-up στο ΚΛΕ ή στο cloud, του Layout Sharing μεταξύ χειριστών, η χρήση 2-way συστημάτων μεγαφωνικής και φυσικά η ρύθμιση και χρήση όλων των έξυπνων λειτουργιών (Video Fire & Smoke detection, Tag & Track) και έξυπνων τρόπων αναζήτησης με σύνθετους κανόνες Analytics (Face & ANPR search, MomentQuest, Time Compressor κ.λπ.).

Για 1 συμμετέχοντα ανά εταιρεία

€140 ανά άτομο

Για 2 συμμετέχοντες ανά εταιρεία

€130 ανά άτομο

Για 3 συμμετέχοντες ανά εταιρεία

€110 ανά άτομο

Για 4 συμμετέχοντες ανά εταιρεία

€100 ανά άτομο

 

 

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται 2 πλήρη γεύματα (1 γεύμα ανά ημέρα),
όπως και τσάι, καφέδες, βουτήματα, σνακ, αναψυκτικά κ.λπ.

 

Ομιλητές / εκπαιδευτές

Alexander Hermann
AxxonSoft - Technical Manager – English

Δημήτρης Καραγκούνης
Novo Technologies Technical Manager – Ελληνικά

Κωνσταντίνος Steblovskyy
AxxonSoft Business Development Manager – Ελληνικά

Γιώργος Σκούρας
Novo Technologies Business Development Manager – Ελληνικά

 

INFO
  • τηλ: 210-2723127
  • e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 92

Τεύχος 92

19-06-2019

Security Report, Τεύχος 92

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Ασφάλεια στο σπίτι. Ο κ. Μπλιάμτης Ευθύμιος, εκπαιδευτής ενήλικων και ειδικός σε θέματα ασφαλείας περιγράφει αναλυτικά την συμπεριφορά των δραστών, τον τρόπο ενέργειας τους και πως λειτουργούν σε  διαρρήξεις και ληστείες. Διαβάστε το εν λόγω άρθρο ώστε να ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λάβετε σε τέτοιες περιπτώσεις. 1st Macedonian Starlight Show. H Ομάδα της KEEPER Group μαζί με την Dahua Greece ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και παρουσίασ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.