Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 | 17:26

Siemens-Airbus-IBM ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά των κυβερνοεπιθέσεων

Η Siemens ενώνει τις δυνάμεις της με τις εταιρείες Airbus και IBM στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν μεγάλου μεγέθους επιθέσεις από χάκερς που απειλούν να κοστίσουν 8 τρισ. δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Siemens ενώνει τις δυνάμεις της με τις εταιρείες Airbus και IBM στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν μεγάλου μεγέθους επιθέσεις από χάκερς που απειλούν να κοστίσουν 8 τρισ. δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Ο κίνδυνος έκθεσης σε κακόβουλες κυβερνοεπιθίσεις αυξάνεται δραματικά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της. Η αποτυχία προστασίας των συστημάτων «θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες» για τις δημοκρατικές και οικονομικές αξίες.

Η  πρωτοβουλία έρχεται εν μέσω εξελισσόμενης έρευνας στις ΗΠΑ για τις κατηγορίες περί ρωσικής ανάμειξης στις αμερικανικές εκλογές το 2016 και αφότου τα κακόβουλα λογισμικά έχουν δείξει πως μπορούν να εξαπλωθούν παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το κόστος των κυβερνοεπιθέσεων σε επιχειρήσεις τα επόμενα πέντε χρόνια θα μπορούσε να φτάσει τα 8 τρισ. δολάρια, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.