Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 | 17:26

Siemens-Airbus-IBM ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά των κυβερνοεπιθέσεων

Η Siemens ενώνει τις δυνάμεις της με τις εταιρείες Airbus και IBM στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν μεγάλου μεγέθους επιθέσεις από χάκερς που απειλούν να κοστίσουν 8 τρισ. δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Siemens ενώνει τις δυνάμεις της με τις εταιρείες Airbus και IBM στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν μεγάλου μεγέθους επιθέσεις από χάκερς που απειλούν να κοστίσουν 8 τρισ. δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Ο κίνδυνος έκθεσης σε κακόβουλες κυβερνοεπιθίσεις αυξάνεται δραματικά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της. Η αποτυχία προστασίας των συστημάτων «θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες» για τις δημοκρατικές και οικονομικές αξίες.

Η  πρωτοβουλία έρχεται εν μέσω εξελισσόμενης έρευνας στις ΗΠΑ για τις κατηγορίες περί ρωσικής ανάμειξης στις αμερικανικές εκλογές το 2016 και αφότου τα κακόβουλα λογισμικά έχουν δείξει πως μπορούν να εξαπλωθούν παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το κόστος των κυβερνοεπιθέσεων σε επιχειρήσεις τα επόμενα πέντε χρόνια θα μπορούσε να φτάσει τα 8 τρισ. δολάρια, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 80

Τεύχος 80

19-06-2018

Security Report, τεύχος 80

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Στο νέο τεύχος ο κος Μητρόπουλος Δημήτρης, Γενικός Διευθυντής της iSECURITY, μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η επιλογή τόσο του κατάλληλου συστήματος συναγερμού όσο και της εταιρίας εγκατάστασης, αποτελούν κρίσιμους παράγοντες μιας σωστής απόφασης. Η γνώση 8 κρίσιμων σημείων για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν και την κατάλληλη εταιρία, θα σας προστατέψουν από δυσάρεστες εκπλήξεις.   Συνέντευξη με τον κο Τσιφλίδη Σ. Χαράλαμπο. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε θέ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.