Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 | 12:22

Cisco: Συνεργασία με Όμιλο Χατζηλαζάρου

Η Cisco και η SmartNS, ανέλαβαν πρόσφατα το σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου που αφορά την IT υποδομή του Mayia Exclusive Resort and Spa, της νέας ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων του H Hotels Collection (Όμιλος Χατζηλαζάρου) στη Νότια Ρόδο.

Η Cisco και η SmartNS, ανέλαβαν πρόσφατα το σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου που αφορά την IT υποδομή του Mayia Exclusive Resort and Spa, της νέας ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων του H Hotels Collection (Όμιλος Χατζηλαζάρου) στη Νότια Ρόδο. Η ανάθεση αυτή, είναι συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας των εταιρειών από το 2011. Όλες οι υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες του ομίλου, λειτουργούν αποκλειστικά με προϊόντα και υπηρεσίες της Cisco, για τις υποδομές Switching, Routing, Security, IP Telephony, Wi-Fi και Data Center.

Κατά την διάρκεια της επιτυχημένης πολυετούς συνεργασίας, έχει επιτευχθεί η πλήρως  ενοποιημένη λειτουργία των ξενοδοχείων του ομίλου, για τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και βιντεοκλήσεων, ξενοδοχειακών εφαρμογών, κοινή χρήση αρχείων, παροχή internet, security και λοιπών υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα, για την νέα ξενοδοχειακή μονάδα έχει σχεδιαστεί και  θα υλοποιηθεί  υποδομή οπτικών ινών για το backbone με ταχύτητες 10G, που θα εξυπηρετούν μεταξύ άλλων υπηρεσίες IP Telephony, Video Stream, IP ΤV, IP Surveillance καθώς βέβαια και για υπηρεσίες Wi-Fi, Internet κλπ.

Ο Όμιλος Χατζηλαζάρου δραστηριοποιείται στον τουρισμό από το 1993, όταν και παρουσίασε το πρώτο ξενοδοχείο. Πλέον ο όμιλος διαθέτει 6 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στην Ρόδο, το σύνολο των οποίων διαθέτει αποκλειστικά εξοπλισμό Cisco για την διαχείριση των αυξημένων αναγκών παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας στους επισκέπτες. 

«Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με την Cisco και την SmartNS, ο όμιλος Χατζηλαζάρου, προχωρά στην προμήθεια εξοπλισμού Cisco και για το νέο ξενοδοχείο του ομίλου. Ο όμιλος μας έχει ως στόχο να πρωτοπορεί τεχνολογικά στον ξενοδοχειακό χώρο, με σκοπό την καλύτερη και πιο σύγχρονη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού. Οι προηγμένες τεχνολογίες της Cisco σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων και την άρτια τους εγκατάσταση από τον συνεργάτη, μας παρέχουν τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα επικοινωνίας και ασφάλειας» σημειώνει ο Γιώργος Στεργάκης, ΙΤ Manager του Ομίλου Χατζηλαζάρου 

«Με δεδομένο την εξαιρετική παρουσία της Ελλάδας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, οι υποδομές και οι υπηρεσίες που προσφέρει η χώρα και οι επιχειρήσεις του κλάδου, θα πρέπει να ικανοποιούν τις αυξημένες απαιτήσεις των εκατομμυρίων επισκεπτών. Οι λύσεις δικτύωσης και επικοινωνίας της Cisco επιτρέπουν σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες τους. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε πλέον αρκετά χρόνια και πολύ στενά με τον Όμιλο Χατζηλαζάρου, με στόχο να εκπληρώσει τη δέσμευσή του για άριστη εξυπηρέτηση πελατών», τονίζει ο Νίκος Μποτίνης, Regional Sales Manager της Cisco.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 85

Τεύχος 85

21-11-2018

Security Report, τεύχος 85

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού τα DIY συστήματα ασφαλείας. Η έννοια του «Do It Yourself  ή κάντο µόνος σου» αναφέρεται στην διαδικασία κατά την οποία  ο αγοραστής - πελάτης αναλαμβάνει το κομμάτι τις κατασκευής, δηλαδή την συναρμολόγηση και στην συνέχεια την εγκατάσταση ενός προϊόντος. Τα DIY προϊόντα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στον τελικό χρήστη, ωστόσο, για τις εταιρίες που διανέμουν επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας στην αγορά, η τάση αυτή ίσως αποτελεί μία απειλ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.