Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 | 15:29

Διαχείριση του χώρου στάθμευσης από την Nedap στο Σπλιτ της Κροατίας

Η πόλη του Σπλιτ στη Κροατία, επέλεξε την Nedap και τη γνωστή πλατφόρμα της εταιρίας «SENSIT», για να βελτιώσει το χώρο στάθμευσης των οχημάτων.

Η πόλη του Σπλιτ στη Κροατία, επέλεξε την Nedap και τη γνωστή πλατφόρμα της εταιρίας «SENSIT», για να βελτιώσει το χώρο στάθμευσης των οχημάτων.

Το SENSIT της Nedap, είναι ένα σύστημα ανίχνευσης οχημάτων που βασίζεται σε αισθητήρες και παρέχει πληροφορίες πληρότητας σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα SENSIT είναι πλήρως ασύρματο και δεν απαιτεί κάποια καλωδίωση για την επικοινωνία η τη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε χώρους στάθμευσης στο δρόμο ή σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις-parking. Στο έργο αυτό, η Nedap συνεργάστηκε στενά με τις κροατικές εταιρείες Ericsson Nikola Tesla, Profico και Infoart.

Το Split, είναι η πρώτη κροατική πόλη που εισάγει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση του χώρου στάθμευσης.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 77

Τεύχος 77

21-03-2018

Security Report, τεύχος 77

Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved