Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 | 14:29

Έξτρα ασφάλεια για τον πρίγκιπα Τζορτζ

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι αρχές της βασιλικής οικογένειας στη Μεγάλη Βρετανία μετά τις πρόσφατες απειλές κατά του νεαρού πρίγκιπα Τζορτζ, από τον 32χρονο, οπαδό του ISIS, Husnain Rashid.

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι αρχές της βασιλικής οικογένειας στη Μεγάλη Βρετανία μετά τις πρόσφατες απειλές κατά του νεαρού πρίγκιπα Τζορτζ, από τον 32χρονο, οπαδό του ISIS, Husnain Rashid.

Όπως μεταδίδει μάλιστα το TMZ, το οποίο επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές, η βασιλική οικογένεια αποφάσισε να αυξήσει την ασφάλεια του νεαρού Τζορτζ, τόσο στο σχολείο του όσο και στην καθημερινότητά του. Ειδικά, δε στις απογευματινές βόλτες με την μαμά του αλλά και την γιαγιά του, Κάρολ.

Αναφορικά με την εκδήλωση που θα γίνει το σαββατοκύριακο στο Λονδίνο, (Colour ceremony), ωστόσο η βασιλική οικογένεια αρνείται να υποκύψει στις όποιες απειλές και θα παραστεί μαζί με τον πρίγκιπα Τζορτζ στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 85

Τεύχος 85

21-11-2018

Security Report, τεύχος 85

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού τα DIY συστήματα ασφαλείας. Η έννοια του «Do It Yourself  ή κάντο µόνος σου» αναφέρεται στην διαδικασία κατά την οποία  ο αγοραστής - πελάτης αναλαμβάνει το κομμάτι τις κατασκευής, δηλαδή την συναρμολόγηση και στην συνέχεια την εγκατάσταση ενός προϊόντος. Τα DIY προϊόντα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στον τελικό χρήστη, ωστόσο, για τις εταιρίες που διανέμουν επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας στην αγορά, η τάση αυτή ίσως αποτελεί μία απειλ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.