Ειδήσεις . Security News
Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018 | 16:53

Η Cisco εξαγοράζει τη Duo Security έναντι 2,35 δισ. δολαρίων

Στην καταβολή του χρηματικού ποσού ύψους 2,35 δισ. δολαρίων συμφώνησε η Cisco Systems Inc. για την αγορά της startup Duo Security, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των δύο εταιρειών σήμερα..
Στην καταβολή του χρηματικού ποσού ύψους 2,35 δισ. δολαρίων συμφώνησε η Cisco Systems Inc. για την αγορά της startup Duo Security, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των δύο εταιρειών σήμερα, ενισχύοντας, έτσι, τις προσφορές για την εταιρεία ασφάλειας λογισμικού.
Η Duo Security είναι μια υπηρεσία ελέγχου ταυτότητας που επικεντρώνεται στην εξουσιοδότηση δύο παραγόντων, βοηθώντας στον εντοπισμό των υπαλλήλων μιας εταιρείας σε μια σειρά συσκευών ή εφαρμογών, ένα προϊόν κάπως παρόμοιο με το Okta Inc., το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 με ανώτατο όριο αγοράς άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η συμφωνία δίνει στην Cisco, έναν από τους μεγαλύτερους «παίκτες» στην αγορά ασφάλειας, μια ώθηση για την τόνωση των επαναλαμβανόμενων εσόδων και υπηρεσιών.
«Έχουμε οικοδομήσει μια αρχιτεκτονική ασφαλείας παγκόσμιας κλάσης εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε ο επικεφαλής της Cisco Security, Ντέιβιντ Γκοκλελερ σε συνέντευξή του στο Marketwatch πριν από την ανακοίνωση το πρωί της Τρίτης.
«Αυτό που μας επιτρέπει η Duo είναι να επεκτείνουμε αυτήν την αρχιτεκτονική σε οπουδήποτε είναι οι χρήστες», συμπλήρωσε.
Σημειώνεται, ότι η Duo Security είχε προηγουμένως αποτιμηθεί σε περίπου το ήμισυ του συνολικού ποσού που καταβάλλει η Cisco, το οποίο περιλαμβάνει κάποιες πληρωμές ιδίων κεφαλαίων ενώ η συμφωνία αναμένεται να κλείσει το πρώτο τρίμηνο.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 81

Τεύχος 81

18-07-2018

Security Report, τεύχος 81

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Αυγούστου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Το κεντρικό αφιέρωμα αυτού του τεύχους περιλαμβάνει αποκλειστικό και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση, IFSEC International 2018. O απεσταλμένος του περιοδικού, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, μας μεταφέρει όλες τις νέες τάσεις του χώρου των συστημάτων ασφαλείας και μας παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα, που κέντρισαν το ενδιαφέρον στην εν λόγω έκθεση. Εννοείται πως σημαίνοντα ρόλο στο ρεπορτάζ παίζει η ελληνική παρουσία στην IFSEC, που προσέλκυσε τα βλέμματα πολλών επισ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.