Ειδήσεις . Security News
Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018 | 16:53

Η Cisco εξαγοράζει τη Duo Security έναντι 2,35 δισ. δολαρίων

Στην καταβολή του χρηματικού ποσού ύψους 2,35 δισ. δολαρίων συμφώνησε η Cisco Systems Inc. για την αγορά της startup Duo Security, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των δύο εταιρειών σήμερα..
Στην καταβολή του χρηματικού ποσού ύψους 2,35 δισ. δολαρίων συμφώνησε η Cisco Systems Inc. για την αγορά της startup Duo Security, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των δύο εταιρειών σήμερα, ενισχύοντας, έτσι, τις προσφορές για την εταιρεία ασφάλειας λογισμικού.
Η Duo Security είναι μια υπηρεσία ελέγχου ταυτότητας που επικεντρώνεται στην εξουσιοδότηση δύο παραγόντων, βοηθώντας στον εντοπισμό των υπαλλήλων μιας εταιρείας σε μια σειρά συσκευών ή εφαρμογών, ένα προϊόν κάπως παρόμοιο με το Okta Inc., το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 με ανώτατο όριο αγοράς άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η συμφωνία δίνει στην Cisco, έναν από τους μεγαλύτερους «παίκτες» στην αγορά ασφάλειας, μια ώθηση για την τόνωση των επαναλαμβανόμενων εσόδων και υπηρεσιών.
«Έχουμε οικοδομήσει μια αρχιτεκτονική ασφαλείας παγκόσμιας κλάσης εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε ο επικεφαλής της Cisco Security, Ντέιβιντ Γκοκλελερ σε συνέντευξή του στο Marketwatch πριν από την ανακοίνωση το πρωί της Τρίτης.
«Αυτό που μας επιτρέπει η Duo είναι να επεκτείνουμε αυτήν την αρχιτεκτονική σε οπουδήποτε είναι οι χρήστες», συμπλήρωσε.
Σημειώνεται, ότι η Duo Security είχε προηγουμένως αποτιμηθεί σε περίπου το ήμισυ του συνολικού ποσού που καταβάλλει η Cisco, το οποίο περιλαμβάνει κάποιες πληρωμές ιδίων κεφαλαίων ενώ η συμφωνία αναμένεται να κλείσει το πρώτο τρίμηνο.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 85

Τεύχος 85

21-11-2018

Security Report, τεύχος 85

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού τα DIY συστήματα ασφαλείας. Η έννοια του «Do It Yourself  ή κάντο µόνος σου» αναφέρεται στην διαδικασία κατά την οποία  ο αγοραστής - πελάτης αναλαμβάνει το κομμάτι τις κατασκευής, δηλαδή την συναρμολόγηση και στην συνέχεια την εγκατάσταση ενός προϊόντος. Τα DIY προϊόντα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στον τελικό χρήστη, ωστόσο, για τις εταιρίες που διανέμουν επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας στην αγορά, η τάση αυτή ίσως αποτελεί μία απειλ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.