Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 | 12:02

Hikvision DS-2DE2A404W-DE3

Νέα mini PTZ κάμερα

Η Hikvision, κάνει μια νέα προσθήκη στη σειρά PTZ καμερών «DE», λανσάροντας τη νέα mini PTZ κάμερα DS-2DE2A404W-DE3.

Η Hikvision, κάνει μια νέα προσθήκη στη σειρά PTZ καμερών «DE», λανσάροντας τη νέα mini PTZ κάμερα DS-2DE2A404W-DE3.

Η νέα mini κάμερα έρχεται με φακό 2,5”, οπτικό και ψηφιακό ζουμ 4x και 16x αντίστοιχα και ανάλυση 2MP και 4MP, ανάλογα με τις ανάγκες μας. Η νέα PTZ κάμερα προσφέρει έγχρωμες εικόνες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (0.005 lux) και διαθέτει έξυπνες λειτουργίες όπως ανίχνευση προσώπου, ανίχνευση εισβολής, ανίχνευση διέλευσης γραμμής, ανίχνευση εισόδου/ εξόδου περιοχής και ανίχνευση παρατημένων αποσκευών.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά: 

  • 120 dB WDR
  • 3D DNR
  • IR που φτάνουν τα 20 μέτρα απόσταση
  • Προστασία IK10, IP66
  • Συμπίεση βίντεο H.265 + / H.265.
INFO

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 85

Τεύχος 85

21-11-2018

Security Report, τεύχος 85

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού τα DIY συστήματα ασφαλείας. Η έννοια του «Do It Yourself  ή κάντο µόνος σου» αναφέρεται στην διαδικασία κατά την οποία  ο αγοραστής - πελάτης αναλαμβάνει το κομμάτι τις κατασκευής, δηλαδή την συναρμολόγηση και στην συνέχεια την εγκατάσταση ενός προϊόντος. Τα DIY προϊόντα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στον τελικό χρήστη, ωστόσο, για τις εταιρίες που διανέμουν επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας στην αγορά, η τάση αυτή ίσως αποτελεί μία απειλ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.