Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 | 10:55

Το Dahua Starlight Show για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο Αθηναϊς

Το Starlight Show, είναι μία σειρά ευρωπαϊκών event που διοργανώνει ο τεχνολογικός κολοσσός Dahua Technologies με κύριο σκοπό την παρουσίαση καινοτόμων λύσεων ασφαλείας.

Το Starlight Show, είναι μία σειρά ευρωπαϊκών event που διοργανώνει ο τεχνολογικός κολοσσός Dahua Technologies με κύριο σκοπό την παρουσίαση καινοτόμων λύσεων ασφαλείας. Με λίγα λόγια τα στελέχη της Dahua σε συνεργασία με την KEEPER Hellas συνδιαμορφώνουν το μέλλον σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, το Predictive Focus καμερών, αλλά και την νέα γενιά θερμικών καμερών.

Ειδικότερα, τα στελέχη της Dahua θα προβάλουν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μία σειρά εργαλείων που κύριο στόχο έχουν να δείξουν στον σύγχρονο εγκαταστάτη CCTV τρόπους να παρέχει υπεραξία στον τελικό πελάτη και συγχρόνως την εξασφάλιση μεγαλύτερου κέρδους! Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθούν διάφορα προϊόντα της εταιρίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 09:00π.μ. στον πολυχώρο Αθηναϊς στον Βοτανικό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.keeper.gr/f

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 84

Τεύχος 84

23-10-2018

Security Report, τεύχος 84

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Νοεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού είναι τα Λογισμικά Διαχείρισης Βίντεο. Τα εν λόγω λογισμικά - VMS αποτελούν θεμέλιο λίθο κάθε συστήματος επιτήρησης, καθώς επιτρέπουν στον εκάστοτε χρήστη την διαχείριση και την παραμετροποίηση των ρυθμίσεων της κάμερας, των εγγραφών, αλλά και άλλων πιο σύνθετων παραμέτρων. Ενημερωθείτε μέσα από το πλούσιο αφιέρωμα του περιοδικού μας, για τα λογισμικά  που διαθέτουν στην παγκόσμια αγορά του κλάδου ασφαλείας οι μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, καθ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.