Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 | 10:55

Το Dahua Starlight Show για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο Αθηναϊς

Το Starlight Show, είναι μία σειρά ευρωπαϊκών event που διοργανώνει ο τεχνολογικός κολοσσός Dahua Technologies με κύριο σκοπό την παρουσίαση καινοτόμων λύσεων ασφαλείας.

Το Starlight Show, είναι μία σειρά ευρωπαϊκών event που διοργανώνει ο τεχνολογικός κολοσσός Dahua Technologies με κύριο σκοπό την παρουσίαση καινοτόμων λύσεων ασφαλείας. Με λίγα λόγια τα στελέχη της Dahua σε συνεργασία με την KEEPER Hellas συνδιαμορφώνουν το μέλλον σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, το Predictive Focus καμερών, αλλά και την νέα γενιά θερμικών καμερών.

Ειδικότερα, τα στελέχη της Dahua θα προβάλουν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μία σειρά εργαλείων που κύριο στόχο έχουν να δείξουν στον σύγχρονο εγκαταστάτη CCTV τρόπους να παρέχει υπεραξία στον τελικό πελάτη και συγχρόνως την εξασφάλιση μεγαλύτερου κέρδους! Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθούν διάφορα προϊόντα της εταιρίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 09:00π.μ. στον πολυχώρο Αθηναϊς στον Βοτανικό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.keeper.gr/f

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 87

Τεύχος 87

23-01-2019

Security Report, τεύχος 87

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Στο τεύχος Φεβρουαρίου  το κεντρικό θέμα είναι τα συστήματα βιντεοεπιτήρησης σε βιομηχανικές και μη εγκαταστάσεις. Στο εν λόγω άρθρο θα ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους ένα σύστημα επιτήρησης μπορεί να βοηθήσει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών εγκαταστάσεων. Επίσης θα δείτε τον εξοπλισμό που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, καθώς κάθε εγκατάσταση διαφέρει και έχει διαφορετικές απαιτήσεις.  Η σειρά καμερών της Hikvision «DarkFighter», συνδυάζει πληθώρα προηγμένων τεχνο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.