Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 | 12:04

Fortress: Νέα ενσύρματη σειρά προϊόντων συναγερμού από την Dahua

Η Dahua Technology, κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, παρουσιάζει στο κοινό την ενσύρματη σειρά προϊόντων συναγερμού «Fortress».

Η Dahua Technology, κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, παρουσιάζει στο κοινό την ενσύρματη σειρά προϊόντων συναγερμού «Fortress».

Η νέα γκάμα προϊόντων αποτελείται από τον πίνακα ελέγχου ARC3008C, την μονάδα GSM/ GPRS «ARA58-G-EN», το LCD πληκτρολόγιο ARK30C και τα λογισμικά DMSS APP (για smartphone) και Config (για Η/Υ). Προσφέροντας ολοκληρωμένες και προηγμένες λειτουργίες, η σειρά μπορεί να εφαρμοστεί σε βίλες, σπίτια και εγκαταστάσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους.

Το πάνελ συναγερμού ARC3008C, προσφέρει στους χρήστες καινοτόμες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των 8 ανεξάρτητων χρονομετρητών για αυτόματο έλεγχο, καθώς και περισσότερους από 11 τύπους ζώνης. Επιπλέον, το ARC3008C συνδέεται με σταθμούς παρακολούθησης μέσω του τηλεφωνητή PTSN «ARA58-P».

Η μονάδα ARA58-G-EN, λειτουργεί ως εξάρτημα του ARC3008C και επιτρέπει τη διαχείριση του συστήματος, παρέχοντας ταυτόχρονα ειδοποιήσεις συμβάντων μέσω μηνυμάτων SMS ή μέσω φωνητικών εντολών. Η σειρά Fortress ενσωματώνει επίσης την εφαρμογή DMSS για κινητά τηλέφωνα επιτρέποντας στον πελάτη να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται απομακρυσμένα το σύστημα ασφαλείας.

Τέλος το πληκτρολόγιο της σειράς, έρχεται με LCD οθόνη 32 χαρακτήρων και είναι εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη.

INFO
  • Dahua Technology Co. LTD

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 90

Τεύχος 90

22-04-2019

Security Report, τεύχος 90

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο και την Κυρικιακή 6&7 Απριλίου. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.