Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 | 09:50

Η Hikvision μέλος της διεθνής συνομοσπονδίας “FIRST”

Η Hikvision, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού ασφαλείας παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα πως είναι πλέον μέλος του Φόρουμ..

Η Hikvision, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού ασφαλείας παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα πως είναι πλέον μέλος του Φόρουμ για την Αντιμετώπιση Περιστατικών και Ασφάλειας, «FIRST».

Η FIRST, είναι μια διεθνής συνομοσπονδία ομάδων «εμπιστοσύνης» που συνεργάζονται μεταξύ τους για την κοινή αντιμετώπιση ζητημάτων και την πρόληψη περιστατικών που αφορούν την ασφάλεια. Η ένταξη της Hikvision στην εν λόγω συνομοσπονδία θα αυξήσει τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της για την ενίσχυση της ανταπόκρισής της σε θέματα ασφαλείας, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως θα συνεργαστεί με περισσότερες από 400 εταιρίες-ομάδες από 90 χώρες όπως η CISCO, η Intel, η IBM και η Microsoft.

«Η Hikvision είναι υπερήφανη που συμμετέχει σε αυτή τη συντονισμένη παγκόσμια προσπάθεια που αφορά τον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και θα συμβάλλει με τις γνώσεις της, τις δεξιότητες και την εμπειρία της σαν εταιρία, στοχεύοντας σε ένα ασφαλέστερο και ηλεκτρονικού περιβάλλοντος παγκοσμίως», δήλωσε ο Δρ Wang Bin, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ασφάλειας Πληροφοριών Δικτύου της Hikvision.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 90

Τεύχος 90

22-04-2019

Security Report, τεύχος 90

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο και την Κυρικιακή 6&7 Απριλίου. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.