Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 | 10:57

«Μεγάλος Αδελφός» στον δρόμο: Επιστρέφουν οι κάμερες στις λεωφορειολωρίδες

Την επανεμφάνισή του αναμένεται να κάνει ο «Μεγάλος Αδελφός» στους δρόμους, καθώς το προσεχές διάστημα θα ενεργοποιηθούν και πάλι οι κάμερες στις λεωφορειολωρίδες.

Την επανεμφάνισή του αναμένεται να κάνει ο «Μεγάλος Αδελφός» στους δρόμους, καθώς το προσεχές διάστημα θα ενεργοποιηθούν και πάλι οι κάμερες στις λεωφορειολωρίδες.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά την υπογραφή σύμβασης του ΟΑΣΑ για την ανάθεση συντήρησης των συστημάτων καταγραφής παραβάσεων σε αποκλειστικές λωρίδες λεωφορείων.

Η σύμβαση που υπεγράφη στις 12 Απριλίου θα έχει διάρκεια ενός έτους και στο αντικείμενό της περιλαμβάνονται η ετήσια συντήρηση και πιστοποίηση της ορθής λειτουργίας:

  • Των φωτογραφικών συστημάτων καταγραφής.
  • Των στύλων – θαλάμων υποδοχής συστήματος και των
  • Dummy units.

Βάσει της σύμβασης, ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να αποστέλει αναλυτική έκθεση – αναφορά με φωτογραφίες της αυτοψίας από κάθε σημείο ανά έξι μήνες.

star.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 95

Τεύχος 95

25-09-2019

Security Report, Τεύχος 95

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Paul Bennett International Sales Manager της CQR. Αυτό το μήνα το Security Report βρέθηκε στα γραφεία της GQ TECH S.A. στην Παιανία, για να συνομιλήσει από κοντά τον κ. Paul Bennett, International Sales Manager της CQR, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη με την κα Λίλλυ Φιλοπούλου και τον κ. Παύλο Φιλόπουλο από την LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Το Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.