Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 | 14:59

Η Huawei αναλαμβάνει την ανάπτυξη δικτύου 5G στη Ρωσία

Η Huawei, η κινεζική εταιρεία κολοσσός που θεωρείται απειλή από τις ΗΠΑ, έχει υπογράψει συμφωνία με την ρωσική εταιρεία τηλεπικοινωνιών MTS για την ανάπτυξη ενός δικτύου 5G στη χώρα το επόμενο έτος.
Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Η Huawei, η κινεζική εταιρεία κολοσσός που θεωρείται απειλή από τις ΗΠΑ, έχει υπογράψει συμφωνία με την ρωσική εταιρεία τηλεπικοινωνιών MTS για την ανάπτυξη ενός δικτύου 5G στη χώρα το επόμενο έτος. Η συμφωνία υπογράφηκε κατά την τριήμερη επίσκεψη του κινέζου ηγέτη Xi Jinping στην Μόσχα, ο οποίος συνάντησε τον ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin.

Η Huawei, η οποία βρίσκεται στο προσκήνιο τον τελευταίο μήνα και δέχεται πληθώρα κυρώσεων, υπέγραψε την εν λόγω συμφωνία με την MTS με την προοπτική να αναπτύξει την τεχνολογία 5G σε ολόκληρη τη χώρα.

Όπως είναι γνωστό, η κυβέρνηση Trump έχει επιβάλει περιορισμούς στην δυνατότητα της Huawei να πουλάει εξοπλισμό στις Η.Π.Α. και να αγοράζει εξαρτήματα από Αμερικανούς προμηθευτές, ζημιώνοντας έτσι μία από τις παγκοσμίως πιο επιτυχημένες εταιρείες της Κίνας. Η πράξη αυτή διεύρυνε τον οικονομικό πόλεμο και την ευρύτερη αντιπαράθεση μεταξύ της Κίνας και των Η.Π.Α., σε μια εποχή που οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν καταρρεύσει.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.