gi diagonismo
Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 | 10:51

«Η Spartan Security εκπαιδεύει του συνεργάτες της για τα εξειδικευμένα προϊόντα και συστήματα EBS»

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenian Callirrhoe Exclusive HotelΗ ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenian Callirrhoe Exclusive Hotelστις 3 Ιουλίου, με εισηγητές τους κυρίους ..

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenian Callirrhoe Exclusive HotelΗ ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenian Callirrhoe Exclusive Hotelστις 3 Ιουλίου, με εισηγητές τους κυρίους S. Suster (Expo Sales Manager) και W.Garwacki (Technical Manager), εκπροσώπους της EBS, που παρουσίασαν τιςπρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας.

Τα Workshops απαρτίζονταν από 5 ομάδες των 30 συμμετεχόντων και το κάθε έναείχε διάρκεια 2 ώρες. Kατά το διάστημα της παρουσίασης επιδείχθηκαν στηνελληνική γλώσσα τεχνικές προγραμματισμού και ρύθμισης των κεντρικών μονάδωντου συστήματος συναγερμού Callisto, ενώ παράλληλα αναλύθηκαν οι δυνατότητεςκαι οι διαφοροποιήσεις τους από ό,τι μέχρι σήμερα παρέχεται στην ελληνική αγοράγια την ηλεκτρονική κάλυψη, σε χώρους μικρού και μεσαίου μεγέθους.Η τεχνική ημερίδα απευθυνόταν αποκλειστικά σε πιστοποιημένους εγκαταστάτεςσυστημάτων ασφαλείας συνεργατών της Spartan Security, που ήδη είναι σε θέση ναεγκαταστήσουν και να θέσουν σε εφαρμογή κάθε εμπορικό σύστημα ασφαλείας πουδιατίθεται στην αγορά.

Στον χώρο παρουσίασης υπήρχαν προγραμματισμένεςμονάδες συνδεδεμένες με ανιχνευτές και Smart Phones με αντίστοιχηαπομακρυσμένη εφαρμογή προγραμματισμού και ελέγχου, όπου κάθεπαριστάμενος μπορούσε να πειραματιστεί και να εξασκηθεί στην λειτουργία τους,με την ενθάρρυνση εξειδικευμένων τεχνικών της Spartan SecurityΣτους συμμετέχοντες δόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης, κατόπινσυμπλήρωσης σχετικού ερωτηματολογίου με τεχνικά θέματα που προέκυψαν απότην παρουσίαση, έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης αφομοίωση των πληροφοριών πουδόθηκαν.

Στο τέλος της ημερίδας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Spartan Securityκύριος Μπάμπης Καραμπάτσος απέστειλε χαιρετισμό και πρόσφερε σε όλους δώρομια προγραμματισμένη συσκευή GPRS LX 20 G-5C της EBS τελευταίας γενιάς, ώστε ναέχουν μια πρώτη γνωριμία με τα προϊόντα της EBS, την οποία η Spartan Securityεκπροσωπεί ως επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.Βασική πεποίθηση της Spartan Security είναι πως, στις μέρες μας, καθίσταταιαπαραίτητη προϋπόθεση η αναπτυξιακή πορεία μιας επιχείρησης ασφαλείας, ναείναι άμεσα συνδεδεμένη με τις τεχνολογικές εξελίξεις και κατά συνέπεια τηνεκπαίδευση και την πληροφόρηση. Προς την κατεύθυνση αυτή η Spartan Securityεπιδιώκει να συνεχίσει με αμείωτο ενδιαφέρον την έρευνα, την ανάπτυξη αλλά καιτην ενημέρωση των νέων τεχνολογιών προς όλους τους συνεργάτες της γιαολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας υψηλού επιπέδου.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 92

Τεύχος 92

19-06-2019

Security Report, Τεύχος 92

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Ασφάλεια στο σπίτι. Ο κ. Μπλιάμτης Ευθύμιος, εκπαιδευτής ενήλικων και ειδικός σε θέματα ασφαλείας περιγράφει αναλυτικά την συμπεριφορά των δραστών, τον τρόπο ενέργειας τους και πως λειτουργούν σε  διαρρήξεις και ληστείες. Διαβάστε το εν λόγω άρθρο ώστε να ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λάβετε σε τέτοιες περιπτώσεις. 1st Macedonian Starlight Show. H Ομάδα της KEEPER Group μαζί με την Dahua Greece ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και παρουσίασ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.