Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 | 10:39

Αποκατάσταση εφαρμογής Dahua GDMSS / iDMSS

Το τεχνικό τμήμα της Keeper Group, σας ενημερώνει οτι κατόπιν αναβάθμισης της εφαρμογής smartphone της Dahua: GDMSS/ iDMSS, προέκυψε κάποιο θέμα ασυμβατότητας με..

Το τεχνικό τμήμα της Keeper Group, σας ενημερώνει οτι κατόπιν αναβάθμισης της εφαρμογής smartphone της Dahua: GDMSS/ iDMSS, προέκυψε κάποιο θέμα ασυμβατότητας με παλαιότερα καταγραφικά (4/5 ετίας), βγάζοντας το μήνυμα που βλέπετε στην εικόνα.

Ακολουθώντας τις συστάσεις τις εφαρμογής, θα ενεργοποιήσετε  το compatible mode όπως φαίνεται στην εικόνα 1.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 103

Τεύχος 103

21-05-2020

Security Report, Τεύχος 103

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Ανίχνευση πυρετού με θερμικές κάμερες και βιομετρικά συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Το έτος 2020 αναμένεται να είναι ιδιαίτερο μετά το ξέσπασμα του νέου ιού COVID-19. Διαβάστε στο νέο αφιέρωμα του περιοδικού μας το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των θερμικών καμερών και των συσκευών ελέγχου πρόσβασης για την ανίχνευση πυρετού. Thermal Body Temperature Monitoring. Την Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου ο παρουσιαστής της Dahua Jacek Weglarz παρουσίασε για...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.