Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 | 10:48

Η Vanderbilt ενισχύει την ασύρματη γκάμα προϊόντων της

Η Vanderbilt προσθέτει μία νέα σειρά ασύρματων συσκευών για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της.

Η Vanderbilt προσθέτει μία νέα σειρά ασύρματων συσκευών για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της.

Αυτά περιλαμβάνουν τις ασύρματες εξωτερικές σειρήνες WSIR-EXT -B, WSIR-EXT-R και WSIR-EXT-O, καθώς και την ασύρματη σειρήνα εξωτερικού χώρου WSIR-INT. Στη νέα σειρά προϊόντων θα συναντήσουμε και τον αμφίδρομο ασύρματο repeater WRPTR, που μπορεί να παρέχει μια εναλλακτική διαδρομή επικοινωνίας για τις ασύρματες συσκευές SPC. Για την υποστήριξη των εν λόγω προϊόντων, απαιτείται  το firmware SPC 3.10.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.