17/10/2019

Κύπρος: 110 κάμερες τροχαίας και 54 «έξυπνα» περιπολικά

90 σταθερές και 20 κινητές συσκευές Φωτοεπισήμανσης, οι οποίες αναμένεται ότι θα εγκατασταθούν και θα τεθούν σε λειτουργία κατά το έτος 2020 και 54 ''έξυπνα'' αστυνομικά οχήματα με δυνατότητα αυτόματης καταγραφής των αριθμών εγγραφής..

90 σταθερές και 20 κινητές συσκευές Φωτοεπισήμανσης, οι οποίες αναμένεται ότι θα εγκατασταθούν και θα τεθούν σε λειτουργία κατά το έτος 2020 και 54 ''έξυπνα'' αστυνομικά οχήματα με δυνατότητα αυτόματης καταγραφής των αριθμών εγγραφής των οχημάτων, με σκοπό τον άμεσο εντοπισμό παραβατών σοβαρών αδικημάτων, μεταξύ αυτών και τροχαίων παραβάσεων με τα οποία έχει εφοδιαστεί η Αστυνομία, θα εξυπηρετήσουν τον στόχο της αναβάθμισης του επιπέδου οδικής ασφάλειας με απώτερο στόχο τη μείωση των τροχαίων συγκρούσεων στον τόπο μας, που αποτελεί για την Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα.

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχηγός Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την ευκαιρία της καθιερωμένης Παγκύπριας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας.

 

www.newsbomb.com.cy

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.