Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 | 10:23

PRIORITY Data Privacy Day – Seeing the Big Picture

H PRIORITY ΑΕ (www.priority.com.gr), η πρωτοπόρος εταιρεία συμβούλων οργάνωσης και πληροφορικής, τοποθετημένη στο κέντρο των εξελίξεων γύρω από την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

H PRIORITY ΑΕ (www.priority.com.gr), η πρωτοπόρος εταιρεία συμβούλων οργάνωσης και πληροφορικής, τοποθετημένη στο κέντρο των εξελίξεων γύρω από την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και αφουγκραζόμενη τις εκπαιδευτικές ανάγκες των στελεχών της αγοράς, εγκαινιάζει μια σειρά Workshops στη μορφή ολοήμερης εκπαίδευσης, με πρώτη τη Data Privacy Day.

Η εκπαιδευτική ημερίδα Data Privacy Day – Seeing the Big Picture διεξάγεται την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, με δύο Workshops:

Α) N.4624 - Τι σημαίνει ο νέος εθνικός νόμος για την εφαρμογή του GDPR; (10.00-13.00)

Β) ISO 27701: Επέκταση της Ασφάλειας στην προστασία των προσωπικών δεδομένων (14.00-17.00)

Στόχος είναι στελέχη επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της οικονομίας να διευρύνουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες και να αποκτήσουν τη μεγάλη εικόνα σε επίκαιρα ζητήματα επιχειρησιακής λειτουργίας. Κάθε στέλεχος μπορεί να συμμετέχει είτε σε ένα μεμονωμένα είτε και στα δύο, συνδυαστικά, Workshops.

Στο Workshop N.4624 - Τι σημαίνει ο νέος εθνικός νόμος για την εφαρμογή του GDPR θα καλυφθούν οι βασικές διατάξεις του Ν.4624/2019, καθώς και οι αλλαγές που φέρνει στην ελληνική αγορά. 

Θα αναπτυχθούν ζητήματα όπως:

  • Η επεξεργασία δεδομένων στο Δημόσιο,
  • Οι ποινικές κυρώσεις για παραβάσεις προσωπικών δεδομένων,
  • Η επεξεργασία δεδομένων στους εργασιακούς χώρους
  • Και οι νέες περιπτώσεις περιορισμού των δικαιωμάτων του υποκειμένου, υπό το πρίσμα του νέου νόμου.

Στο Workshop ISO 27701: Επέκταση της Ασφάλειας στην προστασία των προσωπικών δεδομένων, θα παρουσιαστούν πρακτικά παραδείγματα για την εφαρμογή μέτρων προστασίας της ιδιωτικότητας ως επέκταση ενός υφιστάμενου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.

Θα αναπτυχθούν ζητήματα όπως:

  • Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικών  Δεδομένων & ISO 27701:2019
  • Βασικές έννοιες Ασφάλειας Πληροφοριών και Ιδιωτικότητας
  • Ανάπτυξη και Λειτουργία Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων
  • Μέτρα Ελέγχου σύμφωνα με τα Annex A & B του προτύπου

Τα Workshops περιλαμβάνουν θεωρητικό και πρακτικό μέρος με την παρουσίαση case studies και τη συμμετοχή σε επίλυση ασκήσεων.

Χώρος και χρόνος διεξαγωγής:  Πέμπτη 14/11/2019

  • N.4624, 10.00-13.00
  • ISO 27701, 14.00-17.00

στα κεντρικά γραφεία της PRIORITY, Σοφοκλή Βενιζέλου 49-51, Λυκόβρυση, ΤΚ 141 23.

Κόστος: 60€, πλέον ΦΠΑ ανά συμμετοχή σε ένα Workshop. 90€, πλέον ΦΠΑ για τη συμμετοχή και στα δύο Workshops. Για τους πελάτες της PRIORITY, ισχύει ειδική τιμή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το workshop και την εγγραφή σας, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-2509900, είτε ηλεκτρονικά με την κα Ρία Μπούζα, Training Officer της PRIORITY, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με την PRIORITY ΑΕ

Η PRIORITY ΑΕ (www.priority.com.gr) είναι από το 1995 η πρωτοπόρος εταιρεία συμβούλων οργάνωσης και πληροφορικής στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και βελτιστοποίηση των εταιρικών διαδικασιών με βάση τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις βέλτιστες πρακτικές, τις κανονιστικές απαιτήσεις και τα διεθνή πρότυπα (ISO, κ.α.). Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, λογισμικό και εκπαίδευση στους εξής τομείς: στην ασφάλεια πληροφοριών, στη διαχείριση υπηρεσιών πληροφορικής (ITSM), στην επιχειρησιακή συνέχεια, στο GDPR, στο Data Governance, στην ποιότητα, στην ασφάλεια τροφίμων, στην διαπίστευση, στο περιβάλλον, στην ενέργεια, στην υγεία και ασφάλεια και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη. Αντλώντας εμπειρίες από τα 4000 έργα που έχει υλοποιήσει, διαθέτει εξειδικευμένη γνώση ανά κλάδο. Οι σύμβουλοί της PRIORITY επιτυγχάνουν τη βελτίωση της εταιρείας σας στην πράξη, απλά και γρήγορα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PRIORITY AE:

Γιώργος Γεωργατζής

Marketing Director

τηλ: 210 2509900

κιν: 6936 544952

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 97

Τεύχος 97

20-11-2019

Security Report, Τεύχος 97

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 6 τεχνολογίες που σημάδεψαν το 2019! Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία χρονιά ορόσημο για τη βιομηχανία της ασφάλειας και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αναγνώριση προσώπου εκτόξευσαν τις μετοχές του τομέα της ασφάλειας και πλέον είναι αυτός που διαμορφώνει τις  εξελίξεις στην τεχνολογία! Προστατεύοντας τα σχολεία με λύσεις βιντεοπιτήρησης και τεχνητής νοημοσύνης. Το θέμα της ασφάλειας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.