Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 | 10:12

Επιλογή των προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από την FRAPORT για το αεροδρόμιο της Ρόδου

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, εδώ και 40 χρόνια παράγει και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 72  χώρες: στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, εδώ και 40 χρόνια παράγει και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 72  χώρες: στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις Ανατολικές Ευρωπαϊκές χώρες & Ρωσία, την Μέση Ανατολή και τις χώρες του Κόλπου, την Αφρική, την Αμερική και την Αυστραλία. Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν τοποθετηθεί σε  σημαντικά και μεγάλα έργα ανά τον κόσμο, και κυρίως σε: Αεροδρόμια, Ξενοδοχεία, Τούνελ,  Διάφορες Εγκαταστάσεις, Αεροδρόμια, Εμπορικά Κέντρα κ.ά.

     Πρόσφατα τα προϊόντα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.  επιλέχθηκαν από την Fraport Greece, στα πλαίσια του επενδυτικού της προγράμματος, που σκοπό έχει να μεταμορφώσει σε σύγχρονους 14 ελληνικούς αερολιμένες με ριζικά αναβαθμισμένες υποδομές και υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα, τα καινοτόμα προϊόντα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τοποθετήθηκαν  στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, με στόχο να κάνουν  πιο λειτουργικό, πιο φιλικό και ακόμη πιο ασφαλή το περιβάλλον του αεροδρομίου στους αναρίθμητους επισκέπτες του.

      Στο πλαίσιο της ανάληψης της διαχείρισης και λειτουργίας των 14 αεροδρομίων, η FRAPORT GREECE  έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο για τον εκμοντερνισμό και ανάπτυξή τους. Η συνεργασία των δύο εταιρειών, FRAPORT GREECE  και OLYMPIA ELECTRONICS A.E. θα συντελέσει σημαντικά ώστε το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, αλλά συνολικά και οι 14 περιφερειακοί αερολιμένες της χώρας μας, να περάσουν οριστικά σε μία νέα εποχή, με σύγχρονα αεροδρόμια αντάξια της ομορφιάς, της φήμης και της διεθνούς ακτινοβολίας  της χώρας μας.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 103

Τεύχος 103

21-05-2020

Security Report, Τεύχος 103

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Ανίχνευση πυρετού με θερμικές κάμερες και βιομετρικά συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Το έτος 2020 αναμένεται να είναι ιδιαίτερο μετά το ξέσπασμα του νέου ιού COVID-19. Διαβάστε στο νέο αφιέρωμα του περιοδικού μας το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των θερμικών καμερών και των συσκευών ελέγχου πρόσβασης για την ανίχνευση πυρετού. Thermal Body Temperature Monitoring. Την Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου ο παρουσιαστής της Dahua Jacek Weglarz παρουσίασε για...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.