Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 | 10:57

Dahua HDCVI 6.0!

Όλα τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρει η λύση της εταιρίας

Με αφορμή την έκθεση Intersec 2020 που πραγματοποιείται στο Dubai, η Dahua Technology ανοίγει «τα χαρτιά» της, αποκαλύπτοντας και φέτος τις τεχνολογίες που θα πρωταγωνιστήσουν. Μία από αυτές, το νέο HDCVI 6.0!
Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Με αφορμή την έκθεση Intersec 2020 που πραγματοποιείται στο Dubai, η Dahua Technology ανοίγει «τα χαρτιά» της, αποκαλύπτοντας και φέτος τις τεχνολογίες που θα πρωταγωνιστήσουν. Μία από αυτές, το νέο HDCVI 6.0!

Ως κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, η Dahua έδινε πάντα μεγάλη έμφαση στην "καινοτομία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση", η οποία φυσικά οδηγεί στη γέννηση και στην εξέλιξη των λύσεων HDCVI.

Το HDCIV 6.0, φέρνει νέα και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως 4Κ ανάλυση σε πραγματικό χρόνο, κωδικοποίηση AI,αμφίδρομη επικοινωνία, χαμηλότερο κόστος και πολλά ακόμα.

4K σε πραγματικό χρόνο

Ενώ τα παραδοσιακά προϊόντα 4K HD over-coax επιτρέπουν μόνο 15fps, η τεχνολογία που προσφέρει σήμερα η Dahua διπλασιάζει στην ουσία το ρυθμό αναπαραγωγής εικόνων, επιτυγχάνοντας 30fps σε ζωντανή προβολή. Το 4K σε πραγματικό χρόνο παρέχει μια ανώτερη οπτική εμπειρία παρέχοντας μεγαλύτερη κάλυψη και περισσότερες λεπτομέρεις κατά τη διάρκεια ενός συμβάντος. Επιπλέον, με τη βοήθεια του AI Coding, οι χρήστες δεν θα πρέπει να ανησυχούν για το κόστος αποθήκευσης που προκύπτει από τη βελτίωση της εικόνας.

Κωδικοποίηση ΑΙ

Το Dahua AI Coding της Dahua, δίνει έμφαση στον άνθρωπο και το όχημα ενώ παράλληλα βελτιώνει την ποιότητα streaming σε σύγκριση με το H.265. Ταυτόχρονα, η κωδικοποίηση αυτή, μειώνει το ρυθμό μετάδοσης δεδομένων για την εξοικονόμηση του κόστους αποθήκευσης του σκληρού δίσκου.

Αμφίδρομη επικοινωνία- ενισχυμένο ΑΙ

Το HDCVI 6.0 υποστηρίζει επίσης την αμφίδρομη επικοινωνία, η οποία επιτρέπει την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ της κάμερας και του καταγραφικού, με ήχο. Η τεχνολογία επιτρέπει την αμφίδρομη ηχητική ενδοεπικοινωνία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προειδοποίηση των εισβολέων ή για την επαλήθευση ενός περιστατικού.

Ακόμα, η εταιρία λανσάρει και δύο νέες σειρές προϊόντων τις WizSense και WizMind που βασίζονται στη βαθιά εκμάθηση και επικεντρώνονται στους ανθρώπους και τα οχήματα.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 99

Τεύχος 99

22-01-2020

Security Report, Τεύχος 99

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Οι κορυφαίες anti-drone τεχνολογίες του σήμερα! Τα drones, αποτελούν τον τελευταίο καιρό ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης. Οι εν λόγω ιπτάμενες συσκευές χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε διάφορους τομείς όπως το στρατό, τη γεωργία, την ενέργεια, την ασφάλεια, ακόμα και για τη μεταφορά πακέτων, ωστόσο μπορούν να αποτελέσουν απειλή αν δεν χρησιμοποιηθούν με τη δέουσα προσοχή… Αυτό έχει οδηγήσει στην εξέλιξη των anti-drone, τα οποία μπορεί να απ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.