Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 8 Μαϊος 2020 | 11:24

Έκτακτα μέτρα στα αεροδρόμια της Ευρώπης – «Έξυπνα» θερμόμετρα και θερμικές κάμερες

Να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες που δημιούργησε η υγειονομική κρίση, ανεβάζοντας το επίπεδο των μέτρων προστασίας, επιχειρούν ευρωπαϊκά αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρίες

Να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες που δημιούργησε η υγειονομική κρίση, ανεβάζοντας το επίπεδο των μέτρων προστασίας, επιχειρούν ευρωπαϊκά αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρίες. Στο Φιουμιτσίνο της Ρώμης οι υπάλληλοι εφοδιάζονται με... κράνη - θερμόμετρα, ενώ η Air France ξαναγράφει τους κανονισμούς ασφαλείας από την αρχή.

Στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης οι υπάλληλοι, έχουν ένα νέο «όπλο» για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Έξυπνα» κράνη εξοπλισμένα με θερμικές κάμερες σκανάρουν τη θερμοκρασία εκατοντάδων επιβατών το λεπτό. Το κράνος-θερμόμετρο κάνει διάγνωση από απόσταση 7 μέτρων.

Το αεροδρόμιο της Ρώμης είναι το πρώτο στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί ανάλογη τεχνολογία.

Η Ιταλία, που θρηνεί περισσότερους από 29 χιλιάδες νεκρούς από τον κορωνοϊό χαλάρωσε τα μέτρα, ζει όμως με το φόβο αναζωπύρωσης της επιδημίας.

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού που έχει σκοτώσει περισσότερους από 25.000 ανθρώπους στη Γαλλία, ρίχνεται και ο γαλλικός αερομεταφορέας Air France. Αεροσυνοδοί μοιράζουν μάσκες στην είσοδο του αεροπλάνου, όλοι οι χώροι απολυμαίνονται σχολαστικά, ενώ επανεξετάζονται οι κανονισμοί.

 

Πηγή: https://www.megatv.com/

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.