Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020 | 11:22

KLIN-20/ST από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αναγνωρίζοντας τη σημασία της εφαρμογής τεχνολογιών αιχμής στην παραγωγική της διαδικασία, ανέπτυξε το νέο αυτοελεγχόμενο φωτιστικό ασφαλείας

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αναγνωρίζοντας τη σημασία της εφαρμογής τεχνολογιών αιχμής στην παραγωγική της διαδικασία, ανέπτυξε το νέο αυτοελεγχόμενο φωτιστικό ασφαλείας, συνεχούς λειτουργίας KLIN-20/ST.

     Τα φωτιστικά αυτού του τύπου προορίζονται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους (ta 40° C) όπου είναι απαραίτητος ο φωτισμός ασφαλείας. Κάθε φωτιστικό πρέπει να συνδέεται μόνιμα με την τάση τροφοδοσίας. Κατά την κανονική λειτουργία του φορτίζεται η μπαταρία και ανάβουν τα LED φωτισμού. Σε κάθε διακοπή της τάσης τροφοδοσίας το φωτιστικό τίθεται αυτόματα σε εφεδρική λειτουργία, ανάβοντας τα LED φωτισμού. Όταν επανέλθει η τάση τροφοδοσίας επιστρέφει στην κανονική λειτουργία του.

     Στην συσκευασία του φωτιστικού περιλαμβάνονται επιπλέον 2 αυτοκόλλητα, ένα για 1 ώρα αυτονομία (60) και ένα για 8 ώρες (480) αυτονομία. Ανάλογα με την επιλεγμένη αυτονομία ο εγκαταστάτης θα πρέπει να αντικαταστήσει το εργοστασιακό αυτοκόλλητο 3 ώρες (180) με το αντίστοιχο της επιλεγμένης αυτονομίας. Τα βασικά του τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τα ακόλουθα:

  • Τάση Τροφοδοσίας: 220 – 240V AC / 50-60 Hz
  • Μπαταρίες (Ni – Mh): 3,6V / 1,5 Ah
  • Φωτεινότητα: 80lm
  • Βαθμός προστασίας περιβλήματος: IP44

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. διαθέτοντας εμπειρία 41 ετών, υψηλή τεχνολογία αιχμής άρρηκτα συνδεδεμένη με την καινοτομία και ένα άρτιο εξοπλισμένο τμήμα R&D, είναι πάντα έτοιμη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αγοράς και να καλύψει τις ανάγκες του ηλεκτρολόγου,  του εγκαταστάτη και του τελικού χρήστη.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.