10/06/2020

Κέντρο Υγείας Καλαμάτας: Έρχεται κάμερα θερμικής απεικόνισης

Οι θερμικές κάμερες θα τοποθετηθούν στην είσοδο του Κέντρου Υγείας. Έτσι για να μπει κάποιος μέσα στο Κέντρο Υγείας ειδικό σκάνερ θα “σαρώνει” την ίριδα του ματιού του και..

Οι θερμικές κάμερες θα τοποθετηθούν στην είσοδο του Κέντρου Υγείας. Έτσι για να μπει κάποιος μέσα στο Κέντρο Υγείας ειδικό σκάνερ θα “σαρώνει” την ίριδα του ματιού του και αυτόματα θα καταγράφεται σε τάμπλετ η θερμοκρασία του σώματος. Η πόρτα θα ανοίγει αυτόματα, ενώ θα υπάρχει και αυτόματος ψεκαστήρας με απολυμαντικό υγρό κατά την είσοδο στον Κέντρο Υγείας Καλαμάτας. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί αυξημένη θερμοκρασία, ακολουθεί δεύτερη θερμομέτρηση.

Η θερμική κάμερα μετρά γρήγορα και από απόσταση τη θερμοκρασία του σώματος ενός ατόμου που επιθυμεί να εισέλθει σε ένα κτήριο. Οι κάμερες θερμικής απεικόνισης χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση, ανέπαφα, της θερμοκρασίας του σώματος σε απόσταση έως δύο μέτρων, διασφαλίζοντας την ασφάλεια του προσωπικού παρακολούθησης. Εάν ο έλεγχος της κάμερας δείχνει αυξημένη θερμοκρασία σώματος, πρέπει να γίνει δεύτερη μέτρηση χρησιμοποιώντας ιατρικό θερμόμετρο για να επιβεβαιωθεί το εύρημα.


Η χρήση της θερμικής κάμερας στην είσοδο του Κέντρου Υγείας, θα προσφέρει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο ελέγχου των εργαζομένων, των ασθενών και των επισκεπτών και θα βελτιώσει την ασφάλεια όλων των ατόμων που θα βρίσκονται μέσα. Για να διασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας, οι κάμερες μετρούν τη θερμοκρασία του σώματος κοντά στα μάτια.

Ένα θετικό αποτέλεσμα ενεργοποιεί ηχητικούς και οπτικούς συναγερμούς. Η θερμοκρασία μετράται για κάθε άτομο ξεχωριστά για να εξασφαλιστούν ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα. Εάν ένα άτομο εμφανίζει αυξημένη θερμοκρασία σώματος και αυτό το εύρημα επιβεβαιωθεί από μια δεύτερη μέτρηση που λαμβάνεται με ιατρικό θερμόμετρο, τα βήματα παρακολούθησης ξεκινούν αυτόματα.

 

Πηγή: https://www.messinialive.gr/

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.