Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 | 09:23

Drone και θερμικές κάμερες επιστρατεύει ο ΔΕΔΔΗΕ για να βρει τη βλάβη στα παράλια της Λάρισας

Drone και θερμικές κάμερες θα «σαρώσουν» τα παράλια του νομού Λάρισας, σύμφωνα με ενημέρωση της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ

Drone και θερμικές κάμερες θα «σαρώσουν» τα παράλια του νομού Λάρισας, σύμφωνα με ενημέρωση της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να γίνει καταγραφή της περιοχής και να εντοπιστεί το πρόβλημα που έχει προκαλέσει τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος το τελευταίο διάστημα.

Κατα την διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα με τους εκπρόσωπους των φορέων των παραλίων της Λάρισας η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, τονίστηκε ότι στις 20 Ιουνίου η βλάβη στο δίκτυο οφειλόταν σε πτώσεις κλαδιών στο δίκτυο.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου αρχικά η αιτία της διακοπής στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος εκτιμήθηκε ότι οφειλόταν σε βλάβη σε διακόπτη που βρίσκεται στην περιοχή «Φάρος» της Παλιουριάς, όμως η εξέλιξη του προβλήματος και αδυναμία της αντιμετώπισης της κατάστασης έδειξε ότι υφίσταται ευρύτερο πρόβλημα.

Σήμερα στις 11:30 εκπρόσωποι των φορέων των παραλίων, μαζί με τον αντιδήμαρχο Αγιάς Νίκο Ντάγκα συναντήθηκαν με την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ στη Λάρισα, όπου κατέθεσαν τα προβλήματα τους, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων οτι έχουν υποστεί βλάβες οι ηλεκτρικές συσκευές των επιχειρήσεων από τις διακοπές ρεύματος.

Μετά την συνάντηση οι φορείς είχαν προγραμματίσει επίσκεψη στο εισαγγελέα για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για το πρόβλημα που έχει προκαλέσει ζημιά στα παράλια.

 

Πηγή: https://www.larisanew.gr/

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.