15/07/2020

Βίντεο: νέα προϊόντα από την AJAX

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Στις 9 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε μια εικονική παρουσίαση 8 νέων προϊόντων της εταιρίας AJAX. Η εταιρία παρουσίασε τις νέες συσκευές, στις οποίες επικεντρώθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2020

Στις 9 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε μια εικονική παρουσίαση 8 νέων προϊόντων της εταιρίας AJAX. Η εταιρία παρουσίασε τις νέες συσκευές, στις οποίες επικεντρώθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2020, καθώς και δύο σημαντικές ενημερώσεις για τα λειτουργικά συστήματα OS Malevich 2.9 και OS Malevich 2.10.

Η σειρά προϊόντων Ajax ενισχύεται λοιπόν, καθώς η εταιρία παρουσιάζει το νέο πίνακα συναγερμού Hub 2 Plus που υποστηρίζει LTE και γρήγορη επαλήθευση φωτογραφιών συναγερμού.

Το Hub 2 Plus είναι εξοπλισμένο με ένα Communicator που διαθέτει 4 ανεξάρτητα κανάλια συμπεριλαμβανομένου του LTE. Η νέα αυτή λειτουργία επιτρέπει στο χρήστη να συνδέσει τη συσκευή σε δύο ξεχωριστούς παρόχους μέσω Ethernet και Wi-Fi και ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσει δύο υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Η εναλλαγή μεταξύ των καναλιών πραγματοποιείται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ακόμα, το Hub 2 Plus μπορεί να διαχειριστεί έως και 200 ανιχνευτές, παρέχοντας ειδοποιήσεις (φωτογραφίες ) σε μόλις 9 δευτερόλεπτα, ακόμα και όταν χρησιμοποιεί κάρτες SIM για επικοινωνία, που υποστηρίζουν 4G/LTE.

Κατά τη διάρκεια του event, η εταιρία παρουσίασε και τη νέα συσκευή MultiTransmitter. Το MultiTransmitter σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε ένα παλιό ενσύρματο σύστημα συναγερμού αντικαθιστώντας στην υπάρχουσα καλωδίωση την κεντρική μονάδα με το MultiTransmitter. Τα ασύρματα περιφερειακά, οι αυτοματισμοί και η εφαρμογή του Ajax συνεχίζουν να υποστηρίζονται, καθώς η νέα συσκευή συνδέεται ασύρματα με όλα τα μοντέλα Hub&Rex μέσω του πρωτόκολλου Jeweller.

Η παρουσίαση έκλεισε με δύο σημαντικές ενημερώσεις για τα λειτουργικά συστήματα OS Malevich 2.9 και OS Malevich 2.10.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.