29/07/2020

Αναβάλλεται η ATHENS ELECTRONIX 2020

Αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού η  3η έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2020, που είχε προγραμματιστεί για τις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Η έκθεση δεν πρόκειται να διοργανωθεί ούτε το 2021, αφού για την χρονιά αυτή η Libra Press έχει προγραμματίσει την διεξαγωγή της Salonica Electronix 2021, στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης στην Θεσσαλονίκη.

Αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού η  3η έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2020, που είχε προγραμματιστεί για τις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Η έκθεση δεν πρόκειται να διοργανωθεί ούτε το 2021, αφού για την χρονιά αυτή η Libra Press έχει προγραμματίσει την διεξαγωγή της Salonica Electronix 2021, στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης στην Θεσσαλονίκη. Φυσικά, οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό δεν μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι ούτε για το 2021, αλλά κάτι τέτοιο μόνο ο χρόνος θα το δείξει στη πράξη.

Όλη την περίοδο που θα κρατήσουν τα προληπτικά μέτρα ενάντια στον κορωνοΐο, η Libra Press δεν πρόκειται να διεξάγει φυσικό συνέδριο ή έκθεση. Αντί αυτού θα διοργανώνει σχεδόν κάθε μήνα ένα κλαδικό διαδικτυακό συνέδριο (webinar) από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και IT.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.