30/10/2020

Η Hikvision ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2020

Η Hikvision, κορυφαίος προμηθευτής πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων ασφάλειας, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2020. Η Hikvision δημιούργησε συνολικά έσοδα 17,75 δισεκατομμυρίων RMB, ένα ποσό που αντιστοιχεί σε ετήσια αύξηση 11.53%, ενώ τα καθαρά κέρδη που αποδόθηκαν στους μετόχους της εταιρείας ήταν 3.81 δισεκατομμύρια RMB, ένα ποσό που μεταφράζεται σε αύξηση 0.12%%.

Η Hikvision, κορυφαίος προμηθευτής πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων ασφάλειας, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2020.

Η Hikvision δημιούργησε συνολικά έσοδα 17,75 δισεκατομμυρίων RMB, ένα ποσό που αντιστοιχεί σε ετήσια αύξηση 11.53%, ενώ τα καθαρά κέρδη που αποδόθηκαν στους μετόχους της εταιρείας ήταν 3.81 δισεκατομμύρια RMB, ένα ποσό που μεταφράζεται σε αύξηση 0.12%%.

Παρά την αβεβαιότητα που έχει προκαλέσει ο Covid-19 ανά τον κόσμο, η Hikvision θα βελτιώσει προληπτικά την αποδοτικότητα της και θα διαχειριστεί τους κινδύνους για να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να διατηρήσει σταθερή ανάπτυξη.

 

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.