14/01/2021

Η Dahua Technology λαμβάνει το πιστοποιητικό ISO / IEC 27701 από την BSI

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η Dahua Technology, παγκόσμια ηγέτιδα στοv τομέα της βίντεο παρακολούθησης, έξυπνων IΟT λύσεων και παροχής υπηρεσιών ανακοίνωσε την απόκτηση του πιστοποιητικού ISO / IEC 27701 από το British Standards Institution-BSI. Ο Βρετανικός Οργανισμός Τυποποίησης BSI  ιδρύθηκε το 1901 και αποτελεί τον πρώτο Eθνικό Oργανισμό Tυποποίησης σε παγκόσμιο επίπεδο..

Η Dahua Technology, παγκόσμια ηγέτιδα στοv τομέα της βίντεο παρακολούθησης, έξυπνων IΟT λύσεων και παροχής υπηρεσιών ανακοίνωσε την απόκτηση του πιστοποιητικού ISO / IEC 27701 από το British Standards Institution-BSI.

Ο Βρετανικός Οργανισμός Τυποποίησης BSI  ιδρύθηκε το 1901 και αποτελεί τον πρώτο Eθνικό Oργανισμό Tυποποίησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων, των υπηρεσιών και των συστημάτων. Ο οργανισμός BSI εκπροσωπεί τις απόψεις της Bρετανικής βιομηχανίας και οι πελάτες του είναι εταιρείες όλων των μεγεθών από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η πιστοποίηση ISO / IEC 27701 που έλαβε η Dahua Technology,  περιλαμβάνει προστασία πληροφοριών από υποκλοπή, προστασία δεδομένων και πληροφοριών από την πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό, προστασία πληροφοριών και δεδομένων από τυχαία ή εσκεμμένη αλλοίωση ή απώλεια, προστασία ηλεκτρονικών πληροφοριών και δεδομένων από κακόβουλες επιθέσεις και πολλά ακόμα.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.