24/03/2021

Η Sparkle ανακοινώνει τη νέα Cyber Security Training Platform για την προστασία των επιχειρήσεων από τις επιθέσεις στο web

Η Sparkle, ο πρώτος διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών διασύνδεσης στην Ιταλία και μεταξύ των δέκα κορυφαίων παγκοσμίως, ανακοινώνει την έναρξη μιας πλατφόρμας εκπαίδευσης ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που παρέχει διαδραστικά μαθήματα με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων ασφάλειας μέσω προσομοίωσης ζωντανών επιθέσεων.

Η Sparkle, ο πρώτος διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών διασύνδεσης στην Ιταλία και μεταξύ των δέκα κορυφαίων παγκοσμίως, ανακοινώνει την έναρξη μιας πλατφόρμας εκπαίδευσης ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που παρέχει διαδραστικά μαθήματα με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων ασφάλειας μέσω προσομοίωσης ζωντανών επιθέσεων.

Με τη συνεχιζόμενη διαδικασία ψηφιοποίησης και την αυξανόμενη υιοθέτηση της εξ αποστάσεως εργασίας, οι επιχειρήσεις πρέπει να βασίζονται σε ειδικούς στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για την προστασία των δικτύων, των συσκευών και των δεδομένων τους, από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Η πλατφόρμα Cyber Security Training Platform της Sparkle επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εκτιμήσουν πόσο ευάλωτες είναι οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες ασφαλείας τους και να μάθουν να προστατεύουν τα δίκτυά τους από επιθέσεις σε πραγματικό χρόνο, μέσω μιας καινοτόμου προσέγγισης. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε ένα υπερ-ρεαλιστικό και συναρπαστικό περιβάλλον όπου ομάδες ασφαλείας και άτομα μπορούν να δοκιμάσουν την ικανότητά τους να εντοπίζουν, να διερευνούν και να μετριάζουν τις προσομοιωμένες επιθέσεις σε κατάσταση πίεσης, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην πραγματικότητα.
Βασισμένη στην Cyberbit, την παγκοσμίως κορυφαία πλατφόρμα ανάπτυξης δεξιοτήτων στον κυβερνοχώρο, η εκπαιδευτική λύση της Sparkle προσομοιώνει πραγματικές υποδομές δικτύου εταιρικού επιπέδου και παρέχει στους εκπαιδευόμενους εργαλεία ασφαλείας για να ανταποκριθούν σε ένα ευρύ φάσμα προσομοιωμένων κυβερνοεπιθέσεων, όπως ransomware, DDoS attacks, SQL injections, worms, fileless attacks, και πολλά άλλα είδη, από μια εκτεταμένη λίστα που ανανεώνεται συνεχώς.

Οι ειδικοί ασφαλείας της Sparkle επιβλέπουν τη μαθησιακή διαδικασία, παρέχοντας καθοδήγηση και βοηθώντας τους εκπαιδευόμενους στην αντιμετώπιση σύνθετων προκλήσεων. Στο τέλος της εκπαίδευσης, το προσωπικό μηχανογράφησης μαθαίνει να αναγνωρίζει και να ανταποκρίνεται άμεσα στις τεχνικές εισβολέων, αποκτώντας έτσι ένα υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.
Ήδη πριν από την κυκλοφορία της, η υπηρεσία έχει υιοθετηθεί από κορυφαίους ευρωπαϊκούς φορείς που δραστηριοποιούνται στους τομείς της ενέργειας, της εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής σε θέματα ICT, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τη δοκιμή και την ανάπτυξη δεξιοτήτων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και για την εφαρμογή αποτελεσματικών πολιτικών πρόληψης.
Με ένα ευρύ portfolio από Λύσεις Ασφάλειας που περιλαμβάνει προστασία από Signalling και DDoS και διαθέτοντας άμεση εμπειρία στην παγκόσμια ασφάλεια δικτύων, η Sparkle λειτουργεί ως συνεργάτης αναφοράς για εταιρείες και τηλεπικοινωνιακούς φορείς σε όλον τον κόσμο, που επιδιώκουν να προστατεύσουν τα δίκτυά τους από χάκερ και απατεώνες.

Σχετικά με την Sparkle
Η Sparkle είναι μέλος του ομίλου TIM, τον μεγαλύτερο πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών διασύνδεσης στην Ιταλία και μεταξύ των δέκα κορυφαίων παγκοσμίως, ελέγχοντας μέσω ιδιόκτητων backbones, πάνω από 540.000 χλμ. οπτικών ινών από την Ευρώπη έως την Αφρική, την Αμερική και την Ασία. Αξιοποιώντας τις τεχνολογικές πλατφόρμες IP, δεδομένων, υποδομές cloud, data center, διακίνηση δεδομένων μέσω κινητής τηλεφωνίας αλλά και πλατφόρμες φωνής, η Sparkle προσφέρει ένα πλήρες φάσμα λύσεων ICT σε παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου, OTT, μέσα ενημέρωσης και παρόχους περιεχομένου, καθώς και σε παρόχους υπηρεσιών εφαρμογών, τηλεπικοινωνιακούς φορείς και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας είναι διαθέσιμο παγκοσμίως σε 34 χώρες. Μάθετε περισσότερα για τη Sparkle ακολουθώντας τα προφίλ της στο Twitter και το LinkedIn ή επισκεφθείτε το tisparkle.com

Σχετικά με την Sparkle Greece
Η Sparkle Greece S.A., είναι μέλος του ομίλου Sparkle. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2001, προσφέροντας τις υπηρεσίες της μέσω τεσσάρων ιδιόκτητων data centers, συνολικού εμβαδού 14.000 τ.μ. και συνολικής ισχύος 13,5 WM. Τα τρία κέντρα βρίσκονται στην Αττική (Μεταμόρφωση και Κορωπί) όπου έχει εγκατασταθεί ένα ιδιόκτητο μητροπολιτικό δίκτυο οπτικών ινών, που καλύπτει όλα τα σημαντικά επιχειρηματικά σημεία της Αθήνας, συνδέοντας άμεσα εταιρικούς πελάτες και οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το τέταρτο κέντρο λειτουργεί στα Χανιά της Κρήτης. Η Sparkle Greece έχει ηγετική θέση στον κλάδο cloud και data centers, κατέχοντας μερίδιο πάνω από το 40% της ελληνικής αγοράς, με περισσότερους από 100 πελάτες, συμπεριλαμβανομένων παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, οργανισμών, εγχώριων και πολυεθνικών εταιρειών. Το μεσογειακό υποβρύχιο δίκτυο της Sparkle εκτείνεται σε απόσταση περίπου 11.000 χλμ. συνδέοντας την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία και το Ισραήλ.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία στο: https://www.tisparkle.com/greece

Κατηγορία Security News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.