24/05/2021

Νέα εφαρμογή Inim Home

H Εφαρμογή Inim Home είναι αφιερωμένη στον τελικό χρήστη για απομακρυσμένο έλεγχο του σπιτιού του και όλων των άλλων χώρων του μέσω smartphone ή tablet. Το Inim Home προσφέρει μια νέα, πιο διαισθητική διεπαφή για μια πλήρως ανανεωμένη εμπειρία χρήσης. Το Inim Home μπορεί να συνδεθεί με το INIM Cloud για μια ευρύτερη και πληρέστερη εμπειρία χρήστη...
H Εφαρμογή Inim Home είναι αφιερωμένη στον τελικό χρήστη για απομακρυσμένο έλεγχο του σπιτιού του και όλων των άλλων χώρων του μέσω smartphone ή tablet. Το Inim Home προσφέρει μια νέα, πιο διαισθητική διεπαφή για μια πλήρως ανανεωμένη εμπειρία χρήσης. Το Inim Home μπορεί να συνδεθεί με το INIM Cloud για μια ευρύτερη και πληρέστερη εμπειρία χρήστη και για όσους το επιθυμούν. Επίσης το Inim Home P2P είναι διαθέσιμο για άμεση σύνδεση P2P σε πίνακες ελέγχου. Οι βασικές πληροφορίες του συστήματος εμφανίζονται άμεσα και είναι: Κατάσταση λειτουργίας, κατάσταση ενεργοποίησης οικιακών αυτοματισμών, βλάβες και θερμοστάτες, χωρίς να ξεφεύγουν εύκολα προσβάσιμες σελίδες λεπτομερειών. Εάν το Inim Home είναι συνδεδεμένο μέσω του INIM Cloud, ο εγκαταστάτης μπορεί να ρυθμίσει, σε προκαθορισμένες κατηγορίες, τις ενεργοποιήσεις / εξόδους του συστήματος και έτσι να προσφέρει στον χρήστη άμεση πρόσβαση σε αυτές. Στην πραγματικότητα, το Inim Home ομαδοποιεί αυτόματα τις εξόδους / ενεργοποιήσεις για φωτισμό, έλεγχο εισόδων, διαχείριση ηλεκτροκίνητων ρολών και οικιακών συσκευών, και τα παρουσιάζει στον χρήστη με λογικά κατηγοριοποιημένο τρόπο. Σε κάθε κατηγορία, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τις δικές του ομάδες ομοιογενών ενεργοποιήσεων / εξόδων προσαρμόζοντας την εφαρμογή στις συγκεκριμένες ανάγκες του. Το Ιnim Home διαθέτει ολοκληρωμένη επαλήθευση βίντεο με κάμερες ONVIF.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.