30/05/2021

MOBOTIX Q26B

Η Q26B της MOBOTIX είναι μία κομψή, εξαιρετικά συμπαγής και αδιάβροχη Dome κάμερα που χρησιμοποιεί έναν ημισφαιρικό φακό, προσφέροντας εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Χάρη στην ευρεία προβολή 360°, η εν λόγω κάμερα εξαλείφει τα τυφλά σημεία σε ένα χώρο σε αντίθεση με τις παραδοσιακές Fisheye κάμερες της αγοράς.

Η Q26B της MOBOTIX είναι μία κομψή, εξαιρετικά συμπαγής και αδιάβροχη Dome κάμερα που χρησιμοποιεί έναν ημισφαιρικό φακό, προσφέροντας εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Χάρη στην ευρεία προβολή 360°, η εν λόγω κάμερα εξαλείφει τα τυφλά σημεία σε ένα χώρο σε αντίθεση με τις παραδοσιακές Fisheye κάμερες της αγοράς. Διαθέτει έξυπνα εργαλεία και τεχνολογίες ανάλυσης βίντεο, λειτουργία πανοράματος και αποτελεί ιδανική επιλογή για την κάλυψη μεγάλων περιοχών και όχι μόνο. Στο εσωτερικό της φιλοξενεί έναν αισθητήρα 1/1.8“ Progressive Scan CMOS, με ανάλυση 6MP (3072x 2048) και ψηφιακό zoom 8x. Διαθέτει αλγόριθμο συμπίεσης βίντεο H.264, για μείωση του bandwidth και του κόστους του αποθηκευτικού χώρου, προστασία IP66 και IK10 και λειτουργεί απροβλημάτιστα σε θερμοκρασίες μεταξύ -40° και +50°C. Είναι συμβατή με τα δικτυακά πρωτόκολλα IPv4, IPv6, HTTP, HTTPS, FTP, FTPS, RTP, RTSP, UDP, SNMP, SMTP, DHCP (Client or Server), NTP (Client and Server), SIP (Client and Server) G.711 (PCMA και PCMU) G.722 και το ONVIF, μπορεί να αποθηκεύσει βίντεο στην ενσωματωμένη θύρα Micro SD (4GB) και μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω PoE για μεγαλύτερη ευελιξία κατά την τοποθέτηση. Διαθέτει τεχνολογίες ανίχνευσης κίνησης, ανίχνευσης συμπεριφοράς και Heatmaps, τονίζοντας τα σημεία ενδιαφέροντος σε μία εικόνα.

KONICA MINOLTA, τηλ.: 210-2896600.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.