20/07/2021

ΜΟΒΟΤΙΧ S74

Μία νέα κάμερα που περιλαμβάνει τέσσερις ρυθμιζόμενες ξεχωριστές μονάδες σε μία κάμερα έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Το MOBOTIX S74 έχει σχεδιαστεί για εξαιρετική ποιότητα εικόνας είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού χώρου, κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

Μία νέα κάμερα που περιλαμβάνει τέσσερις ρυθμιζόμενες ξεχωριστές μονάδες σε μία κάμερα έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Το MOBOTIX S74 έχει σχεδιαστεί για εξαιρετική ποιότητα εικόνας είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού χώρου, κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Υποστηρίζει την πλατφόρμα MOBOTIX 7. Η νέα κάμερα  S74 είναι η πιο ευέλικτη κάμερα MOBOTIX με IoT εφαρμογή. Το σώμα  της κάμερας την καθιστά διακριτική, αφού μόνο οι φακοί ή οι επιπρόσθετες μονάδες  είναι ορατοί. Τα καλώδια του κάθε αισθητήρα μπορεί να είναι έως και τρία μέτρα. Μεγάλες και πολλαπλές γωνίες θέασης μπορούν να ληφθούν με μία μόνο κάμερα, μία ροή και μία θύρα. Μπορεί να δεχθεί ακόμη και  2 φακούς 4Κ με εύρος φακών 95° μέχρι  15°, επίσης μπορεί να συνδυαστεί με θερμικό αισθητήρα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να έχει MultiSensor (PIR, θερμοκρασία, αισθητήρας φωτεινότητας, Mικρόφωνο) αλλά και IR προβολέα (υποστηρίζει  φακούς 15°, 45°, 95°) .

  • Προστασία IP66/IK10 (housing).
  • Λειτουργία σε ακραία καιρικά φαινόμενα και θερμοκρασίες από -40°C μέχρι 65°C.
  • Εσωτερικό ΝVR: 8 GB με microSD.
  • Είναι ONVIF-S/T συμβατό την πλατφόρμα MOBOTIX 7 με H.264/H.265 (Triple Streaming), MxPEG+ και M-JPEG.

Είναι κατασκευασμένο να ανταποκρίνεται σε υψηλές προσδοκίες, αφού μπορεί να συνδυαστεί και  με το λογισμικό της ΑΙ-TECH, είτε με server είτε με appliance, και να αποδώσει ΑΙ με ακρίβεια μεγαλύτερη του 98% ( AI-INTRUSION , AI-PEOPLE, AI-ROAD AI_APPLIANCE-DEEP, AI-FACEDETECT, AI-ETAIL-DEEP ).

ΑΑ-ΑLARM, τηλ.: 210-3800100.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.